Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Akit érdekel season 5 conquest van pár tippem crusaderrel. Én ma megcsináltam a "the thrill" meg az "avarice" conquesteket.

    Elsőnek a loot 50M gold. T10 act5 ruins of Corvus. Fel kell öltözni olyan cuccokba amin nincs thorns, de jó a túlélés. Skilleket, passzívokat, cubeot is érdemes a túlélés/movement speedre rakni. Ha megvan akkor follower nélkül végig kell sétálni az egészen, hogy a falakról és mélyedésekből előjöjjenek a bogarak de megölni még nem szabad őket. Ha megvan az egész át kell öltözni gold find cuccokba és kiirtani az egészet. Ami szükséges az lvl50 boon of hoarder gem és kb 8000% goldfind T10en.

    Javaslatom:
    Cube: swiftmount, heart of iron, rorg gyűrű
    Gear: goldskin chest, kymbos gold amu, gladiátor kesztyű, bármilyen thornsos gyűrűk, invoker set itemek amiken a thorns mellett lévő secondaryt goldfindra kell rollolni.
    Skillnek mehet movement speedes laws of hope és csak végig kell ütni a ruinst az invoker settel. Ha megvan a gem és a GF akkor gond nem lesz a golddal. Nekem 73M jött össze 8500% GFel.

    Másik conquest a "The Thrill", greater rift 45 úgy, hogy nem lehet rajtunk semmilyen set item sem. Ezt fel is vettem videóra, igaz nem az elejétől.
    https://youtu.be/PkxQjxtvojE

    A végén látható a skillezés és a gear. Cube a videó leírásában. Nyilván van más lehetőség egyes cuccoknál, de az alap blessed shieldhez nem nyúlnék, a kiegészítő itemek akár sárgák is lehetnek.

    Szerk: az 50M gold állítólag úgyis meglehet, hogy t10 riftben ha goldos goblin van akkor vissza városba és fel kell öltözni 8000% gfbe majd megölni. Nem próbáltam, csak olvastam ezt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák