Új hozzászólás Aktív témák

  • H_András

    tag

    Előbb kezdtem olvasni ezt a fórumot, mint a kieget megvettem volna, közel két év PoE után szántam rá magam, hogy váltsak, és a 2012-es megjelenéskor próbaverzión nevelt karaktereim tovább fejlődjenek. Most rögtön season 4-es (hota) barbárt indítottam, eleve a közelharci karakterek jobban bejönnek. Végigtoltam a történet kedvéért az első két nehézségi fokozaton, így meg is lett a hetvenes szint, aztán mivel mindenki arról beszélt, hogy az igazi játék ezután kezdődik, vártam is a csodát.
    Nem panaszkodhatok, elég szépen (az itteni segítségnek hála) felturbóztam a karaktert, és az összeesküvés elméletek ellenére :DDD szépen hullottak is a zöld cuccok, meglett a fullos set, fegyver, egyedül még az ékszerek hibáznak az áhított gearhez -
    Jelenleg a második karaktert húzom, egy monkot, éppen 69-es a kis drága. Mivel a barbárral elég sok mindent elraktároztam, így könnyebb volt a haladás vele. Persze fel is húzathattam volna magam valakivel, de szerintem az első karaktert minden kasztból az ember maga nevelje fel, hogy kitapasztalja, mivel is fog élesben játszani -nyilván az ikszedik után már nincs ehhez türelme az embernek, de én még kezdő vagyok.
    Ennyi kis bevezető után csak azt szeretnémkicsit pikírten megjegyezni :U , sok itt a panasz. Az egy dolog, mások is leírták, a "pízorinetált világban", ahogy Hofi mondta szegény, ez egy egyszer fizetős játék, megvetted, játssz amíg akarsz, a Blizzard nem foglalkozik vele úgy mint azzal, amiért havonta tud levinni a bankszámládról. Sajnos így nem várhatjuk el azokat az amúgy teljesen jogos dolgokat, amiket itt is és másik fórumokban a játékosok felvetnek. Nem így kéne lennie, ilyen világot élünk. Mégis játszanak milliók vele, mégis élvezik. Természetesen a profik, rajongók, az olyan emberkék mint az itt fórumozók java, akik nekimennek a 75-ös gr-nek is, és olyan dolgokat írogatnak miket kezdetben majdnem szótáraznom kellett, miről is van szó, akik azon bosszankodnak, hogy vannak ezeken a szinteken már életképtelen karakterek, ők elhiszem hogy csalódottak, nyilván teljesen igazuk is van.
    Azonban. Pontosan a rajongásnak, fanatizmusnak, játékszeretetnek köszönhetően csak játszanak vele sokan, csak játszotok vele. Így fos a sezlony, úgy fos ránk a Blizzard. Én addig játszom egy játékkal, amíg élvezem. Erre találták ki, éppen elég kaki van a hétköznapokban, hogy ha az ember leül a gép elé, akkor totál kikapcsolódjon, és elfelejtse kicsit a külvilágot. Ha a játékban is stresszelem magam mondjuk azon, hogy nem lett meg időben a rift, mert Kolja pl hatszor halt három perc alatt, vagy Girl86 a csilivili effektjeivel lagoltat mint állat, akkor megette a fene, kilépek, megyek új partiba, ahol sikerül. Vagy nem. Értem, hogy vannak akiknek fontos hogy a ranglistán elől legyenek, vagy kirakhassák a képet a 70-pluszos riftről - én magam is szeretem nézni a videókat, hogyan játszanak a profik, minden tiszteletem az övék, tudat alatt kicsit irigykedem is, mit elértek. Ha ez azonban az élmény kárára megy, akkr az elgondolkoztató.
    Ez a játék három éve jött ki. Aki a kezdetek óta nyomja, megértem hogy elérte a korlátokat, és csalódott, hogy nincs újabb tartalom, vagy unalmas már játék, nyilván kimaxolta amit lehetett a karaktereivel, nincs tovább, és úgy érzi, egy ilyen season mint content csak parasztvakítás érdemi tartalom nélkül.. Természetes, hogy annyi tapasztalatot össze is gyűjtött, hogy teljesen jogos felvetéseit megossza a fejlesztőkkel, akik persze erre tojnak, és ez nem jó. Viszont ez van :U mint látjuk. Egy alternatív valóságban a kiadó mindent orvosolna, amit a játékosok panaszolnak, megcsinálnák a tökéletes játékot, akkor is elérnénk a határt, ahonnan nincs tovább, akkor mi lenne? Olyan meg nincs hogy mindenkinek jó legyen, éppen ezért nem léteznek alternatív valóságok sem :DDD (vagy ha vannak is, ott biztos minden tökéletes, éppen ezért nem jönnek át szólni, mert fel se tételezik nekünk milyen szar itt)..
    Szóval, egy a lényeg, mielőtt moderálva leszek karakterlimittel.. igazából mindenki szereti ezt a játékot, aki fújol rá az is, hiszen azért fújol, mert szeretné hogy jobb legyen, és ő még jobban szerethesse. A huszonkettes csapdája csodát várni, csodák sincsenek :DDD mindenki élvezze a játékot amíg tudja, vagy tartson egy kis szünetet, de csak semmi idegeskedés. Ugye előbb-utóbb az a vége, hogy a kommentelők egymás szavában látják az ellenséget, holott valójában ugyanarról beszélnek.. az pedig, hogy négy keleti tagnak sikerült lenyomni a 87-es gr-t, nem azt jelenti, hogy aki csak 65-ig jutott, kevesebb lenne bármiben is, sztem az itteni fórumozók nem plázapicsák, akik ha meglátják a másik szekrényében a Manolo Blahnik-ot, akkor nekik is kell.. :DDD

    Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

Új hozzászólás Aktív témák