Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz killerjohn #74224 üzenetére

    Valami ilyesmi kéne nekünk is, de hát fixen sajnos csak ketten vagyunk (akivel kb 15 éve együtt játszunk). Igaz ez valamennyire a mi hibánk is, eléggé nehezen szocializálódunk új társaságokban. Még a jelenlegi guildben is. :B

    Így duo-ban WD/Crusader megy, néha public, de az Seasonben elég gáz. Nincsenek nagy igényeim, de amikor olyan kari jön be, ami T6on még a fehér moboknál is folyamatosan fekszik az már szánalmas és idegesítő.

    Esténként esetleg lenne olyan társaság ahova beférhet alkalmanként ez a két karakter? WD Crusader (Mi mumble-en vagyunk, de akár TS is megoldható)

    #74215 Sárpac: Én erre megint csak KJ loot táblázatát tudom felhozni. Az alapján nincsen csalás. Másrészt szerinted mekkora pert kapna Amerikában egy cég egy ilyen hülyeségért? (egy alkalmazott itemeket tesz be "feketén" a piacra?) Eddig is hülyére keresték magukat az RMAHval, meg az eladásokkal, egyszerűen nem érné meg egy ekkora cégnek ezzel trükköznie. Bukott már bele nagy cég ennél jóval kisebb hülyeségbe is.

    makro: Forgotten Soul.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák