Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz vhunor #70481 üzenetére

    Hat kb ja.. en coldos etrayus builddel GR 38-ig jutottam.. eleg sok 39-40-est nyitottam (akkor meg Unity is volt rajtam..) es mind leave game lett, mert olyan elitet vagy elit combo-t adott, illetve akkora zsakutcakba mentem ve (noHUD :N ) hogy onnan mar nem volt ertelme..

    Most mar van Calamity-m, meg kicsitvel jobb gearem, valszeg coldosbol menne mondjuk olyan 40-41 unity nelkul is, de nincs turelmem hozza, meg fullra minek.. ? :F lootot nem ad jobbat, gemmet nem lehet upgradelni benne, leaderboardra sem kerulnek fel (pontleszarom..) akkor meg minek..

    Akkoriban meg foglalkoztatott a kerdes hogy megis hogy mennek emberek 50-es riftet szoloban barmivel is.. a conduit hamar elfogy.. hiaba indul jol a rift ha a level 2 ahova mindenkeppen le kell menni meg fos lesz.. aztan a 8-10 GR bossbol van kb 3 amivel lehet is mit kezdeni a tobbi no chance.. szoval akkor mekkora arra az eselyem, hogy mindket level jo map lesz jo mobokkal, egyszer sem ad sem jailer sem frozen elitet ami azonnal egyhitel es bukom az idot, es emellett meg olyan boss-t is ad olyan teruleten ahol ki is tudom nyirni, es meg ad 1-2 ertelmes shrine-t is, pl conduit vagy power / empowered.. valszeg kellett volna nyitnom zsinorban ugy 50-80 GR40-et es akkor beadta volna.. ez viszont ertekes orakat, napokat vett volna el az onfeledt, halal nelkuli, halom goldot, xp-t es FS-t garantalo sima riftezestol full goldfarmolos buildben. Hat hulye azert nem vagyok.. :N

    Majd 2.12 alatt, ha javitjak a suruseget meg a mapot akkor lehet megprobalom az uj M6 DH-val..

    4-es partiban jo arcokkal szoktam GR-t menni.. de szoloban.. :U teljesseggel nincs ertelme..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák