Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz t72killer #69287 üzenetére

    Hat, valahol a ketto kozott van a zigassag..

    Mertugye ami csak online, csak szerverre authentikalas utan jatszhato, azt meg kell venni, mert hacsak nem hekkeled meg a komplett Blizzard bNet vilagot nem fogsz tudni warezolni.. tehat Diablobol nincs torrent release es kesz.. szerintem ez abbol a szempontbol jo, hogy mikozben jatszom tudom, hogy mindenki fizetett a sajat peldanyaert..

    Aztan ottvan maga a csiteles, avagy Jamellazas :D tehat hogy amig online vagy egy kvazi zart kozegben addig nem fogod tudni egy editorral az osszes sloton az osszes itemet max rollra hekkelni.. (kiveve konzolon de en most elsosorban PC verziorol beszelek..) - szerintem ez meg azert jo mert megmarad a jatek tisztasaga, es amiota csak van D3 es barkin barmilyen cuccot meglattam arrol 100%-ban tudom hogy drop volt / kadala volt, es nem haxolt cucc.. es ez meg az AHs idoszakra is igaz, lehet hogy ojroert vette, de valakinek csak kiesett az..

    Aztan az is ottvan hogy sokszor amikor nincs bnet meg szervertamadas van, meg lagg van meg nem lehet belepni stb.. akkor idonkent dejo lenne egy olyan kvazi offline mod, ami mukodhetne ugy hogy a bnet app a hatterben idonkent letolti a karaktereinket a C kettospont per gamesz per Diablo 3 mappaba, es lehetne egy olyan opcio hogy oke, most nincs szerver, vagy nincs internetem, akkor fogjuk az utolso mentest, tolts be nekem egy random palyat meg generalj ra mobokat es legalabb hadd teszteljek skilleket, meg cserelgessek gear-t es mukodne a game mint regen a D2 offline.. - nyilvan azzal a kikotessel hogy barmi amit offline-ban eloadok az sosem kerul eles feltoltesre a szerveren es el fog veszni kb ugyanugy mint amikor zarjak a PTR szervert.. biztos megvan az oka hogy ez miert nincs igy, de valoban sokszor jol jonne, meg ha nem is ugyanaz a jatek / jatekelmeny mint online lenni..

    Vegezetul pedig minden szolgaltato - es a Blizzard is az.. - fenntarthat maganak X napot egy adott evben amire azt mondja hogy ez kell nekem maintenance-re meg akarmire, es az en szolgaltatasom 97%-ban elerheto, es 3%-ot hasznalok amire akarok es ez igy van. Tehat a 365 napbol per ev mondjuk legyen 10 nap amikor lehet szolgaltatas kimaradas mert csak.. szerintem ez is normalis, kiveve hogy azert ha osszeszamoljuk mi volt 2013-ban meg hanyszo nem volt jo valami, vagy hanyszor toltuk 1500-2000-es latencyvel akkor lehet Blizzard kicsit azert tullepte a tureshatart..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák