Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Edge #67167 üzenetére

    Az egy utálatos boss (Aguinox), meg a Death Maiden spirál alakban kilőtt tűzlabdái is életveszélyesek, főleg, hogy rád is tud teleportálni. Ha az Awarenessem épp cooldownon van akkor annak a GR-nek kb annyi is.
    Egyik este tök jó kis csapat futott össze publicon, cold barb, wd, két DH. 35-ös kulcsot szedtünk össze elsőre trialon, simán meg is tudtuk csinálni és szerencsére mindenki benne volt, hogy Urshinál nagyobb kulcsot próbáljunk be gemfejlesztés helyett. Erre kaptunk egy A5 mobokkal teletűzdelt pályát amit még szerintem tudtunk volna kezelni, de olyan brutál lag volt végig, hogy esélyünk nem volt. Többször megesett, hogy elvaultoztam egy képernyőnyit és egyszer csak fakereszt lett belőlem, úgy, hogy senki nem volt a környéken. Nem kicsit volt idegesítő, a barb el is ment, írta, hogy nincs értelme folytatni. Mi hárman azért befejeztük, hogy legalább gemet tudjunk upgradelni, de persze az sem volt túl sikeres (fail-fail-success).

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák