Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz mikromanus #66381 üzenetére

    Érzékeled ugye, hogy én kőkeményen leírtam, hogy ingame hogy is megy mindaz, amiről Te itt csak elméleteket írsz. Cserébe le lettem szólva, hogy publicban játszom. Nem látom az összefüggést, de a kedvedért más kontextusba helyezem az írásomat. Csak Neked, Testvér:

    Azt írod: "kivéve, hogy miután leteszed az 5 sentryt, azután kb úgy sebzel, mint 2-5 teljes damos karakter". Itt kezdtem először gyanakodni, hogy (enyhén fogalmazzak) igen keveset játszhattál te mara DHval. Ha mégis sokat játszottál vele, akkor tudod, hogy ez kurva nagy baromság. Nagyon egyszerű ennek belátása: T6 klános party, sima rift, van benn veled 3 klántárs, akik épp elmentek cigizni (fenn a faluban), meg ott vagy Te, aki nem dohányzik. Mivel gecire unatkozol, ezért lemész a riftbe egyedül irtani (másik 3 versenyző még cigizik, és különbenis olvastál a fórumon egy olyat, hogy a mara DH egyedül is 2-4 playernyi damaget csinál, itt az idő letesztelni). Szóval lemész, haladás van lent egyedül. A 3 dohányos klántárs hirtelen visszajön a cigiszünetről és beáll melléd irtani. Nem teszel le sentryt, elrakod a petet, és láss csodát, GYORSABBAN fogtok haladni mint mikor egyedül sentryztél lent. Beszarás. Elárulom akkor is ez van, ha csak 2 dohányos kolléga jön vissza, sőt, gearfüggő, de 1 visszatérő kocadohányosnál is könnyen ez lehet az effekt.

    További zavaros okfejtésedet nem értettem, a 4 DHról, de gyanítom arra szerettél volna rámutatni, hogy 4 DH jobb, mint 1 DH + 3 bármimás class. Nos, az elméleted, miszerint 1 DH sentry-jei önmagában 2-5 másik player damage-ét tolják ki, az itt fentebb a kedvedért módosított kis történettel könnyedén ellenőrizhető és cáfolható.

    És azt se felejtsük el, hogy a mara DH NEM LŐ, vagy csak nagyon keveset. Mivel 3 hatred spender + vault + companion + sentry van a skillbaron, nincs hatred reload skill, max a bat, de az lófaszt se ér régóta. Tehát ha én ellövök kettőnél több hatred spendert, akkor azt kockáztatom, hogy a sentry cd lejártakor nem lesz hatreden sentry letenni, és akkor TÉNYLEG nagy szarban leszek. Tehát nem, vagy alig lő a DH. Teljesen a sentry-kre van utalva. Más classnál, Te is nyilván tudod, ez nem egészen így működik. Hogynemondjam, nektek van primary skilletek. Nekünk nincs. (bocsi bocsi, a királyi többes..., tudom :) nézd el kérlek)

    Továbbá, az hogy ez a D3 topic, attól még a kolléga ilyen szövegkörnyezetben vetette fel a trapper assát: "Lehet hogy neked elsődlegesen lövész kaszt volt, viszont akik nem ma kezdtek diablozni, azoknak pedig inkább az Assa utódja. A trap assat pedig elég sokan kedvelték anno." Ebből elég világos, hogy nem a D3as DHra, hanem egy assa nevű classra gondolt. Nem baj, ha neked elsőre nem jött le, azért magyaráztam el :D

    Végül: eszemben sincs villogni, főleg nem a menekülési technikámmal. Én egy középszerű player vagyok, mindig az voltam, és az is maradok. Jól láthatóan senem sértő, senem agresszív, senem személyeskedő stílust nem használok. Egyszerű példákkal és tényekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.

Új hozzászólás Aktív témák