Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsimix

    őstag

    válasz diegho #65195 üzenetére

    Én is cold eq+immo de kicsit tovább gondoltam a dolgot még...

    Ugye coldban nincs szükség a Leapnek a stunnolós runájára mert sokkal több időre fagynak. Helyette beraktam az Iron Impact-et amivel felugrik a toughness 20-50m-ig is 3 secre mikor az ellenre vetem magam. Ez elég arra, hogy ki is tudjak jönni a tömegből. Beszereztem egy elég jó Fury of the Vanished Peak fegyót és az Ancienteket átállítottam fury termelésre. Így a Seismic Slam - ot a Permafrost (legerősebb) rúnával megállás nélkül tudom tolni. A fejesemen alapból volt, a lut socks-on kipörgettem a fegyverem pedig + 27%-ot ad a Seismic Slam-ra ez így összesen +57%.Erre jön még a +cold dmg..A fegyver csökkenti még a Seismic Slam fury költségét is 40-50%-al attól függ milyet fogsz ki. Felraktam a Xephirian amut így a lightning-os elitek már töltik az életem.Már csak az arcane veszélyes nagyon..

    Passzívnak ezek vannak bent

    Rampage (sebzésnövelés)
    Boon of Bul-Kathos (cd csökkentés)
    Bloodthirst (a life per fury spent miatt és a kis regen miatt)
    Superstition (a 20% bejövő elemental dam csökkentés miatt és a fury töltés miatt)

    Most pedig a ringeket kellene cserélnem meg egy másik Xephirian kellene ami Chc-chd-s.. Ezek a socket miatt.. Persze akarok még újfajta bracert is meg stb stb : )

    Jelenleg T6-on pár sec alatt lemennek a pakkok. GR-ben is elvagyok 30-36 között jó csapattal. Tovább nem volt még lehetőség próbálni..

    Kari

    [ Szerkesztve ]

    ...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

Új hozzászólás Aktív témák