Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz mikromanus #65004 üzenetére

    A barbár és a monk már hónapok óta gear nélkül volt, meg a többivel is alig játszottam. Végül mindegyik cuccát betörtem, amik jók az egyetlen megmaradt karimnak (épp a WD mert az lett a legerősebb mind közül)
    Sosem volt szerencsém a cuccokkal sok farmolás és / vagy Kadala volt, mire egy-két normális cuccom lett. (meg elég sokára kezdtem megérteni mitől jó egy gear stb...) Teljes szettet még sose találtam semelyik karinak. Sőt az "op" szettek közül sokból egy darabot se láttam, nemhogy egy fél vagy egész szettet.
    Jó persze lehet mondani, hogy 6-700 órával még "újonc" vagyok, de egyrészt decemberben vettem meg a játékot, amihez viszonyítva azért ez rengeteg idő, másrészt felnőtt vagyok, van munkám, életem, szóval nem játszhatok (meg nem is akarok) 24/7-ben. HC is most azért szimpatikusabb, mert jobb a loot. Már majdnem a fele megvan az Akkhan settnek a crusimnak nem is olyan rossz rollokkal. Bár a maradékot csak nem akarja már adni a játék és mindez nem 100 órák alatt... A greater rifttel viszont rosszabb lesz a HC, mivel meg kell találni az egyensúlyt, meddig mehetek el fakereszt nélkül. Bár T3-nál nem is igazán ad triál követ, szóval még ez a veszély nem fenyeget :D
    Kezdem megunni a játékot. Kismillió idő farmolás, mire feljebb mehet az ember, hogy utána farmolhasson még többet a még magasabb szintért. A hardcore (nem a mód, hanem a vérbeli) játékosok meg most örülhetnek, mert meglett az "endgame"-jük a greater rift személyében.

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák