Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz L_ajos #63438 üzenetére

    Az elsődleges nem a "bug helyzet", hanem a balansz és a skill módosítgatások tesztelése. A seasonnal kb játszhatóvá és erőssé akarják szerintem tenni mindegyik kasztot. Nehogy az legyen, hogy a "verseny" miatt kihalnak/elnéptelenednek egyes kasztok.

    A monkot mindenképp ki kellett javítani, a barbi is nagyon leült mostanság. A wizard helyzetről sok a sírás, de mégis elég aktív a nép ezen a fronton. A DH kis módosításokkal már nem olyan beszűkült sentrybuzera-only magas szinten se. Persze ettől még lehet az a legerősebb. A WD úgy OP ahogy van, így csak kisebb csinosítgatások kellenek rá. A crusa viszonylag új és elég jól össze van rakva, Persze egy setnyi extra illene oda is. Ezt letudták, most meg elkezdik tesztelgetni. Ez ilyen. ;)

    Emellett kiszedték a "kilógó" és kezelhetetlen effekteket (rimeheart autokill, palm áldozat max élet alapú sebzés, Furnace célpont élet alapú sebzés). Lényegében mostantól a sebzés alapja a karakter és nem a célpont, vagy a csillagok együttállása, vagy hogy volt-e cannabis Hollandiában.

    Amúgy a shadow set kettes bónuszánaka cd hibáját már javították, vag ymég mindig halhatatlan a DH vele? :Y

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák