Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz diegho #62691 üzenetére

    szerver oldali lagot kliens oldalon nem tudod megoldani*, itt meg arrol van szo:).

    btw: tobbszorosen tulmeretezett multigpus setuppal, 16 giga rammal es SSDvel is csinalja.

    * nem ismerem a felepiteset, de nekem ez "somewhat educated guess"kent annak tunik. 2.1 meg ahogy nezem par szinkronizacional az elfedo animaciot kicsit elcsusztatta, pl a maul lordok utese gyanus, hogy neha korabban sebez mint az ember varna.

    mikromanus: ez az event kb 100bol egyszer spawnol. egy kazuar meg NEM fog 2 oran keresztul belepkedni. max egyszer egy este, de a m -> leave game koroket futni szerintem nem tul erdekes jatek. ennel kb a huto ajtajat is erdekesebb nyitogatni, hogy spawnolt e benne sor. aztan ha a haztartasban elo masik fel megjott a boltbol es kozben berakta a sort akkor orulni, hogy jo a drop ;] .

    ugyanugy, ahogy jol hangzik az elmeleted a kazuarokrol, avagy "kazuar csak tormenten eso full 6os setben rohangal / 5osben es kiverte a RORGot meg hozza az amut, a fegyvert, meg az also hangon 30millio aranyat es 50-100 soult craftra meg 60-120millio aranyat a gemekre"... persze, van kadala is, csak az elso 10000 shardot gyenge gearben ki is kell farmolni, es ott meg nincs T6kepes kari, amit az ember ravezenyel hell rifre aztan dol a le.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák