Új hozzászólás Aktív témák

  • Tatyla

    őstag

    kis élménybeszámoló PTR-röl:

    fő teszt ami miatt ki akartam próbálni az a greater rift volt
    a greater rift stone-t random dobhatja a sima rift guardian nekem T4-en olyan ötödikre dobott is egyet,ez egy diffikult 1-es kő ezzel kezdődhet a GR móka.
    Ha belépünk indul a csík amin most egy időjelző is van ami azért lényeg mert arra kell törekedni hogy az idő mindig le legyen maradva az ölésünktől mert ha nem öljük meg időben a guardiant akkor itt ért vége a GR szintezés,ellenben ha jók vagyunk ami itt az elején még egyszerű kapunk egy nagyobb szintű követ amit az idő/kill arány határoz meg amit a guardian ad a végén,nekem ez másodjára diff16-os volt már végig a DH-val mentem,ilyenkor a mobok nem dobnak semmit,az elitek is a hp gömbhöz hasonló vér izét ami lök egy kicsit a kill arányunkon.
    Harmadjára már diff 18-as kővel mentem majd egy diff20-assal de sajnos itt már nem sikerült megölnöm idő előtt a guardiant azzal a DH-val amivel egyébként T4-et farmolom.
    Csapatban biztos másabb lesz az egész mint így szólóban de nem rossz ötlet a blizztöl seasson mellett ez tényleg jó lesz mert ismét feldobja kicsit a játékot.
    Ja és vannak új mapok is amiből még csak egyet láttam.Egyébként volt arról szó hogy be lehet menni a goblin portálba de ez itt nem tapasztalható...

    PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Új hozzászólás Aktív témák