Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz MrCsiT #60056 üzenetére

    Coldban van egy rakat jó skill. Ha viszont permastunt, vagy permafrostot akarsz, akkor az neccesen jön ki wizarddal szerintem. Fagyban ott a fagyos aura a novával (40% nova bekapott ütésenként), meg itemen mondjuk a frostburn. Csak valami chilled effect kell mellé és fagynak szépen. Ki lehet próbálni. Lehet életképes build is kijöhet. Coldosban én black ice stílusban nyomtam. Talán black ice + coldos blackhole...
    Van wizardnak sipkája is, meg fegyvere. A fegyver ad dupla hydrát, a sipka (magistrate) meg alkalmanként novát a hydráknak. Az se lehet rossz.
    A klónokkal (MIrror image) is lehet ügyeskedni. Sok skillt lemásolnak/használnak. A slow time, black hole is ingyen lemegy és a magic missilet is ellövik neked. Mindegyik tud stunolni, vag yfagyasztani. Szépen lehet fogni vele az ellent, de kicsit furán viselkednek. Amolyan hátraszaladósan. Elvileg van közben taunt, így nem téged néznek ki maguknak az ellenfelek. Hydrát sajna nem idézgetnek azt hiszem (patchben "javították). Wizard hat van a klónokra is. Alkalmanként osztódnak mikor meghalnak.

    Ha meg stun, akkor inkább a lightning ág. Passzív+gyűrűvel elég jól be lehet stunolni az ellent. Lightning bónuszos itemből is van elég sok jó. Aztán hogy mennyit ér ha nagyon ráfekszel a CC hatásokra az más kérdés. A "perma" gondolom nem éri meg, mert sok damot buksz vele és úgy se tökéletes. Vagyis nem sok ilyen kisérletet láttam RoS-ban. A fentiek egész jók, de kissé odafigyelősek. Nem olyan laza, mint benyomni izomból a tömegre egy-egy clustert, vagynyomni a piranjákat és békákat a fetishek mellé. (bár gondolom az se laza, de ez még annyira se ;) )

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák