Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Bird #59300 üzenetére

    komolyan, hanyszor kell meg leirni, hogy a random mukodik es az eddigi jelek szerint ugy ahogy kigondoltak. ha nekunk nem hiszel olvass el egy konyv elso kb 2-3 fejezetet valoszinusegszamitas / statisztika temaban. amit Blaze linkelt is random, max annyi hogy a randomban vannak mintak (megesik, ez C programnyelvnel is ismert hiba, ill pl a PS3 vedelmenek a megtoreseben is szerepet jatszott ez emlekeim szerint). ez a szamitogepes implementacio miatt van. es lehet a blizzardnal sem dilettansok ulnek, hanem a dolognak valami egyeb oka van (pl szamitasi igeny vagy akarmi).

    anno huddal vett -talan mar szignifikansnak tekintheto- mintabol kijott, hogy a leirt random ertekek stimmelnek. annyi lehet, hogy a ladakon valamit tekertek mert tul magas aranyban dobtak.

    nem verig sertodes, csak mar nagyon unalmas 2-3 hetente egyszer visszaterni oda, hogy a te sajat megfigyeleseid a droppal kapcsolatban annyira pici minta, hogy jelentosen elterhet az osszes jatekos altal kapott drophoz kepest. tehat nem erdekes, hogy te mit erzekelsz, attol meg a random mukodik es a randomot kezzel garantaltan nem piszkalja senki. a forumon van egy kotegnyi ember matek/info vonalakrol, paran teruleten is vannk, hidd el igy van :R

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák