Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz SzlobiG #54912 üzenetére

    Az unforgiving gondolom a ww-hez kell, superstition tényleg nem árt nagyobb T-n,weapon mastery alap.
    Így tényleg választani kell a brawler és a rampage között.
    Nagyon hasonlít a két passzív, a rampage bónusza nem olyan egyenletes, de riftben szinte végig fenntartható a nagy mobsürűség miatt, persze a brawler bónusza is fixen meglehet,de akkor már 5% előnye van a fullosra stackelt rampage-nak.
    Mondom WW-vel még soha nem toltam,de amit tudok róla,az alapján gyorsan lehet vele haladni,vagyis esélyes hogy mielőtt lejár a rampage bónusza megint leütsz valakit, vagyis ha sokáig fenn tudod tartani(teszteld le),
    akkor jobban jársz a rampage-el.(egészen pontosan 5%-al több sebzést viszel be).
    Ami nekem furcsa a barbidon:
    csak a cipőn van skill bónusz! Elég sok plusz sebzést lehet szerezni gatyán,öven,mellvérten,vállason,fegyveren. Ki kell használni! Én pl.keveslem hogy csak 3 cuccon van egyenlőre skill bónuszom(igaz 23% a fő skillemre- HOTA,valamint 15% az avalanche-re).
    Érdemes lenne forgatni beálldozható tulajdonságok helyett skill bónuszt pár cuccodra!
    A vállason pl. az armor beálldozható,az övről én a %life-ot cserélném,de nekem majdnem 2x annyi vit.-em van mint neked. (az én buildemhez nem árt,a ww "vita igényét" nem ismerem).Lehet neked gáz lenne ezt lecserélni, ezt te tudod felmérni.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák