Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz JSaN #46050 üzenetére

    Attól függ, hogy mennyire igényes az ember minmaxolásban. A kérdés általában arra vonatkozik, hogy játssza el most az ember a goldját, vagy őrizze meg a kiegre.

    Erre a kérdésre szerintem a Beta jelenlegi állapotában egyértelműen az a válasz, hogy őrizze meg. 10 milliónyi gold el fog menni enchantolásra kb. egy óra 70-es szintű játék után, vagy két gyűrű és egy amulett fejlesztés után, aminek az enchantjaihoz próbánként 3.1 milliós gem kell. És persze annak kb. nulla esélye van, hogy mindegyiknél elsőre bejöjjön a keresett stat.

    Ha valaki nem minmaxol, akkor megvárja a legendary fejlesztéseket az enchanttal - viszont az lassabb fejlődést is jelent. Ismét kihangsúlyozom, ez nem mindenkinek probléma, és ez rendben van. De akinek most százmillás/milliárdos nagyságrendben van goldja, az valószínűleg hc/powerplayer, aki mielőbb magas Tormenten játszana.

    Ami pedig a gold drop/sink belövést illeti, a Blizzardnak az a lényeg, hogy legyen játék, vagyis választási kényszer. Azt pedig csak úgy tudja elérni, hogy a goldot a maximális szükségletnél kevesebb mennyiségben adja. Ellenkező esetben hamar túlcsordulna goldbejövetel, nem lenne dilemma, hogy mire költse az ember, és akkor meg minek gold a játékban?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák