Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz mikromanus #45343 üzenetére

    Persze, hogy tudom, azért is raktam csak chc-ra paragon-pontoknál.
    Egyébként ezeknél valóban szinte mindegy mennyi az AS (bár azért ha megnézed, nem mindegy hogy a "tankolás" mellett milyen gyors a cast-speed), de ezeknek a dmg és a stun/lassítás/fagyi a fő feladatuk.
    Az AS az általad említett tankolás és a Familiar ilyen mennyiségben nem elhanyagolható fagyijához kell. Meg azért az sem mindegy, hogy tizedmp-ek alatt tankolok fel vagy nem.
    Nna és persze AS-től függ nagyban a stun mennyiség is, hisz a tankolásnak APOC melett ez is a fő funkciója.

    Nézzed csak meg jobban a buildet :DDD , mert jó kis kombó ez, csak kell hozzá a sok AS/CHC/APOC/LoH, és ne feledd ehhez még jön az enhance + para-pontok, meg a dúrva lúúút :D

    Jut eszembe Loh: videókon is látszik, hogy néha alig tölt(nem a blizz/meteorra gondoltam:) ). Ez ugye bug, nem a szép új jövő? :)

    szerk: egyébként faék, nem faék (bár azért erős túlzás ezt annak titulálni, mert elég rendesen kell zongorázni hozzá és egyáltalán nem repetitív, buta spammelős stílusban, no de a régi barátságra való tekintettel: úgy tudom édesanyád túlsúllyal küzd :DDD ) ez van, cmww kinyírva, így én is csak mostanában nézelődök vlmi alternatíva után, szóval ha van jobb ide vele, ne tartsd magadban.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák