Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz Gorneck #4507 üzenetére

    Az a másik ok amiért használom ;]

    userxy Akkor kb jól értettem először is csak nem tudok vele egyet érteni..
    Próbáltam a Seismices buildet is sokáig...próbáltam a két 1kezes fegyveres felállást is és a kétkezes felállást is, bár ezt a legkevesebb ideig mert szerintem nagyon tré...

    Ugyan ezzel a Gear-el ami rajtam van kb annyi különbséget vettem észre hogy ha nincs rajtam pajzs akkor nem 80 és 100% között ingázik a HP-m hanem mondjuk 50 és 100% között..

    Haladás szempontjából szerintem 70-80K DPS felett teljesen mindegy hogy milyen az a Barbár ha jól használják..
    Rengeteg mobot 1hit killelek 80K DPS-el is..hiába van most "üzemi hőmérsékleten" 110K..1hit-nél nem tudok gyorsabb lenni, és ahogy én látom, a jelenlegi Inferno fokozat kb ennyit igényel..mármint DPS részről..

    Skill részről meg megint ugyanezt tapasztaltam...a Seismic gyorsabb mint a Rend, de elüti a mobokat és ami nem hal bele egy hit-be azután futni kell, a Rend viszont összességében többet sebez (lassabban) viszont ha meghitelsz valamit az összeesik és max a dropot kell felkapnod 4méterre magadtól mert odáig jut..

    A lényeg a lényeg..sok mindent kipróbáltam és én személy szerint úgy ítéltem hogy egy Barbár 70-80K DPS-el bármit le írt bármivel pilla alatt..
    Ha teszem azt megvan a 100K (és megvan nekem is neked is Mikronak is etc) akkor meg már végképp mindegy hogy hogy mi van nálad..

    A Gear meg tökmindegy..értem ezt úgy hogy ugyan azzal a gear-el ugyan olyan hatékony a barbár 1h+pajzs, 2H vagy 2 1H-val is..a többi már csak a skillen (a játékos tudásán) múlik..

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák