Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    És megtörtént, emberek... :DDD

    Megjelenéskor hónapokon át hiába játszottam és azóta már kedvem sem nagyon volt elővenni, de most a kiegészítő közeledtével ismét elkezdtem a Diablo III-at. És ma végre meglett az első legendary cuccom:

    Tudom, ez nektek bolhafing, azóta már én is lecseréltem, de ezt megőrzöm a ládámban emlékül. A furcsa, hogy normálon vagyok még - most indítottam új karit, mert a régivel már kettőt sem tudok lépni, egyből kifingatnak, kijöttem a gyakorlatból... :B -, és már kettőt is találtam.

    Most vagy szerencsésebb vagyok, mint akkor, vagy módosítottak a droppokon, mindegy, remélhetőleg a Loot 2.0 még ennél is jobb lesz, mert így már lassan ugyanolyan érzés lesz, mint a második részben. Hülyeség is volt ezt az AH-t beletenni, egyből mindenki pénzt akar keresni vele, és már nem is szórakoztató az egész. Örök hála a Blizzardnak, amiért kiveszik, így végre a játékkal lehet foglalkozni, nem pedig a shopot túrni jobb cucc után, mert nélküle nem tudsz továbbmenni.

    Apropó: Titeket nem dobált ki a játék? Ma már kétszer is elszállt szerverhibával... vagy csak a DIGI-nél szórakoznik a net? :F

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák