Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz F-ECT$ #3775 üzenetére

    Amíg skill szinten nem tudják megoldani ezt, addig ilyen nem lesz...persze próbálkoznak...ügyesen, de ugyanakkor mégis odaláncolnak 1-1 skillhez, amit ha nem használsz meghalsz... :D Pedig semmi kedvem sincs ahhoz, hogy használjam, mert van számomra jobb hasznosabb.

    Farmos tempó eléggé ki van nálunk centizve...elég nehézkes a tempót tartani. De saját tapasztalat alapján 25% ms-sel se tudom követni a barbárokat elől 1-1 mappen. Vagy épp ha megy, akkor esélyes, hogy bele is halok, ha nagy a káosz...
    Tovább iszony gusztustalannak tartom, hogy az elitek mindig úgy változnak, hogy amiatt tuti szopjon az ember...és megoldás ugye nincs vagy azzal jár, hogy inkább nem használok egy adott skillt, mert csak magam ölöm meg.
    Az általam összeállított gearrel sikerült egy teljesen jól összerakott WD-t csinálnom és össze rakni ehhez egy olya buildet amivel lehet haladni és nem veszik el az ember a szürkeségbe. Szal nem halok meg minden szellőtől...erre jön egy refis pakk amint belépek a partyiba, akkor egytől egyig szinte csak azt tolja és igazából cirógtani tudom csak őket, mert megdöglök vagy berakok 1 másik skillt amivel nem halok bele.
    Ezt kivédeni persze lehet...de annak olyan ára van, hogy inkább állom a javítási ktg-et, mint egy lassabb skillt használjak.

    (#3778) userxy: A barbár lomha? Érdekes...kár hogy ezt nem tapasztalom. Egyébként engem kurvára zavarna, ha egy szellő is elfektetne...mind1 milyen távolsági karakterről van szó. Ezért van olyan karim amilyen... :)

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák