Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz davidsito #34602 üzenetére

    A gem eladas az azonnali biznisz..? Marmint ha jol tudom a gem utolso 10 trade atlagarat a rendszer tudja. Ha tehat azon az aron teszed be, amit AH felajanl, akkor feltetelezheto hogy a kov 2-3 percben el is fog menni. Ha viszont belenyulsz kezzel es magasabbra teszed az arat akkor meg varnod kell, es csak remenykedhetsz hogy abba az iranyba mozdul aznap a gem ara es akkor a te magasabb arad elobb utobb az napi atlaghoz fog konvergalni es elmegy a gem kicsit magasabbert is.. Ez vhogy igy van nem..?

    Hasonlo megfontolasbol egyebkent en is tartok penzt gemben.. nem sokat de mondjuk egy 6-7 fullos gem mindig van nalam ha nagyongyorsan kene kb 100M.. Kicsit olyan ez mint a valo eletben az arany.. hogy inkabb ebben alljon a gold, mert feltetelezzuk hogy van valamifajta egeszseges egyensuly a jatekban es egy fullos (marquise alatti) gem ara sosem fog durvan 20M ala esni (ahogy valszeg nem is fog mondjuk 25-30-ig felkuszni..)

    Ahhoz valami nagy gebasznak kell tortennie, vagy valami mesterseges hatasnak, pl Blizzard bejelenti hogy mostantol 10 DE es 5 millio gold-ert a korabban craftolt marquise gemm most ismet szetszedheto 3 db fullos gemre, es eladhato AH-ban. Na egy ilyen bejelentes hatasara el tudom kepzelni hogy megmoccannak az arak.. kerdes merre :)

    Vagy a masik ilyen hatas lehet ha a kov patch-ben latvanyosan feljebb / lejjebb viszik a gemmek eloallitasi koltseget, pl 3 helyett 4 kell a kovetkezo szinthez, vagy 10-20-30k gold helyett 30-60-90.. ha valtozik a bekerulesi ara kkor valszeg komolyan elmozdul vele a fullos gem AH ara is.. :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák