Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz MrCsiT #33971 üzenetére

    A izzó nagyot lengető kalapácsosra gondolsz? Az tényleg nagyot üt. Az mindenkit agyon vág. Főleg mp10 4-es partyban.:) Na de hogy egy 800k ehp-s barbit egy hitel egy trash bika....az tényleg durva.

    (#33973) Gyuri27: Áhh. munajama szett. Nekem a wd-nél se jött be a skorn. Azok a 30b-s pro wd-k is kezdetben skorn-oztak, de olyan lassú (a hit is lassú, ergo a reakció idő is, a life steal is - mivel hit-enként jön), hogy ők is inkább 2x annyit, de beáldoztak munajamára. Azokból is nagyon durvát lehet kifogni, de ahogy a dual wield, az se olcsó.

    (#33974) Thrawn: ahogy nézem ott nincs hivatalos válasz.

    (#33975) Gorneck23: Dehogy nem. Mondom, ütök, de semmi. Se az Ls nem tölt, se az energy. Mintha nem találná el. (tiszta D2, low attack rating feeling). Csak azt látom hogy szépen fogy a hp....olyankor mozdulni kell, keresek egy másik mob-ot.
    "...és nincs időm semmit se nyomni...nem hogy nyomkodni meg helyezkedni..."
    Jó, de neked van egy jóval nagyobb dps-ed, cserébe csak egy fegyón LS, és az ehp is kevesebb. Ha neked kihagy persze hogy jobban megérzed. De cserébe jóval nagyobb a dps-ed. Tényleg, az eph-d all resed armor-od hp-d mennyi?

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák