Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Ren Hoek #3375 üzenetére

    Ritkán írok be, de én is hozzászólnék úgy általában az AH nélkül nem lehet témakörben.

    Én AH nélkül játszom. Soha nem is használtam még.

    Öt karaktert (minden osztályból egyet) fejlesztettem párhuzamosan Hell Act2-ig. Ott beleuntam ebbe, és csak a kedvencem karakteremmel (a monkommal) haladtam tovább.
    A szerzetesem behalás nélkül érte el a level 60-at, kraftolt és talált holmik segítségével, mindenféle nehézség nélkül. Annyi volt a dolog titka, hogy ugye egészen Hell Act2-ig kvázi öt végigjátszás talált/kraftolt holmijaiból válogathatott, mert a karaktereimet úgy vittem, hogy ha mondjuk a WD-m talált egy jó karmot, akkor azt rakta a ládába, mondván, hogy jó lesz a Monknak.
    Hell Act2-től már nem ez volt. Ott a szerzetesem már saját magára hagyatkozott csak.

    Gond nélkül megvolt Hell végigjátszás, gondoltam hát, nézzük meg ezt az Infernót! Leoric koronájának összeszedéséig mentem el, de háromszor is meghaltam közben. Ez bizony nem járja, nem ehhez szoktam hozzá, hümmögtem, s visszamentem Hellre kicsit izmosodni. Némi plusz élet, valamint egy használható LoH-es fegyver kell, döntöttem el magamban, amikor végignéztem, hogy mik a karakterem legfájóbb gyengéi. Act3-ban nyomtam négy vagy öt Azmodan runt a hídtól kezdve, úgy, hogy Siegebreakerhöz is 5-ös NV-vel érjek már el. Ez a 4-5 run elegendő volt ahhoz, hogy kraftoljak magamnak két használható karmot, köztük az egyik LoH-es (Dex, Vit, ChD tulajdonságokkal még), valamint a runok alatt találtam is egy-két olyan holmit, amelyek nyomán a rezisztjeim és az életerőm javult.

    Úgy voltam vele, térjünk vissza Infernóra, nézzük meg, most mire jutok! Nos, a kriptáktól Butcher megöléséig behalás nélkül jutottam el, mindenféle nehézség nélkül. Természetesen a terep minden szegletét bejártam mindenhol, és nem hagytam ki egyetlen szörnycsoportot sem. Szerencsém volt, mert az első félórában találtam egy egészen használható, szintén LoH-es (socket, Dex és Vit) baltát a másik kezemre. Nem über cucc, AH-ban fillérekért kapnék jobbat, de egyrészt ott az elvem, hogy oldschool módon viszem végig, másrészt pedig tökéletesen megfelel, s ha találok egy jobbat, annál nagyobb lesz az öröm :K Meg persze találtam még egy-két holmit, ami jobb volt, mint a rajtam lévők, így Act1 végigjátszása közben is fokozatosan erősödtem.

    Ez volt (Butcher megölése) kb másfél napja. Azóta farmolgattam, kripták, watchtower, Butcher vonalon. Kb. 8-9 ilyen runom volt. Ezek közben behaltam háromszor-négyszer, de itt nem óvatoskodtam, a hatékonyságra helyeztem a hangsúlyt, így néha - goblint üldözve - több elit/ritka csoportot is magamra húztam. A dropok nagy része tényleg fos, de azért találtam hasznos holmikat is. Most készülök átmenni Act2-re. Majd meglátjuk, hogy megy.

    Itt van a szerzetesem (Semmilyen buff nincs rajta)
    PH-s mércével egyértelműen gizda :D , de 100%-ban AH mentes. És nem kellett vele/érte szenvedni. Csak annyit farmoltam, amit fentebb leírtam. :) Hol van ez anno a sokszáz Mefi runhoz képest :DDD

    Én kifejezetten élvezem így a játékot. Félreértések elkerülése végett, semmi bajom az AH-ban üzletelőkkel, még a "nagybanizósak" sem zavarnak, de nálam ez másról szól. Valahogy, ha mondjuk fél milláért vennék egy sokkal brutálabb fegyvert, mint ami most a kezemben van, már nem érezném úgy a magaménak a karaktert. Nem tudom ezt jobban megmagyarázni, elnézést. :B

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák