Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz Cadal #25932 üzenetére

    Ne haragudj, de csak most tudok erre érdemben válaszolni. Nem akartam, mert flame lesz belőle, de már flame van, szóval ennyi erővel válaszolhatok is. Megpróbálom kultúráltan, akkor is ha páran rángást kapnak attól amit leírok, persze semmi olyat nem lesz ezek között, amit ti elfogadnátok, vagy megpróbálnátok megérteni/elfogadni, úgyhogy csak a számat jártatom.
    - semmi bajom a botolókkal. nekem kárt nem okoznak, és egyébként is mindenki azt csinál amit akar
    - voltak idők, amikor a játékokba alapértelmezetten voltak cheatek beépítve (lásd starcraft 1), melyeket mindenki saját belátása/érzelmei szerint használhatott. Egyesek szerint a D3 AH kb egy hallhatatlanság cheattel ér fel...
    - D2-höz írtam botot, méghozzá az egyik legnépszerűbbet, és iszonyatosan büszke vagyok rá - szakmailag. Arra is büszke vagyok, hogy sok ezer ember - akik ugyanolyan tisztességesek az életben mint te vagy én - ezt használta, és örült neki, pedig azok sem fognak ezért a pokolra jutni.
    - D3-ban megpróbáltam botolni, de teljesen esélytelen volt. A goldfind botot banolták semmi perc alatt - mint azt oly ügyesen észrevetted -, demonbuddy-t csak az tesz fel a gépére akinek elment az esze, más meg nincs, csak a kínaiaknak, és azok is hullámokban kapják a pofájukba a banhammert.
    - Abba is hagytam a játékot a ban után úgy két hétre, amikor is ugyanazon az accounton, ugyanúgy a saját nevem alatt (Blizzard mindent lát ugye) vettem egy új licence-t, és csináltam nulláról egy karit. Miközben azt leveleztem, elkezdtem csinálni fun-projektként a HUD-ot. Ami ugye csalás. De semmit bot.
    - Decemberben úgy döntöttem, hogy szépen publikálom, és azóta is elég népszerű. A fórum tele van olyan emberekkel akik nem botolnak, nem multi-bizbaszolnak, hanem bíznak abban, hogy a HUD jó és segít a játékban, és >talán< Blizzard nem fogja banolni.
    - Azóta SEM botozok. Játszom. Reggel, miután elment a család oviba/bölcsibe. Délelőtt és délután. Este csak ritkán, ha én felügyelem a gyerekeket mert a feleségem elment valahová. És éjszaka - 23 és 02 között, mert évek óta nem tudok elaludni ennél hamarabb. Van egy cégem, teljesen jól működik, magától. Mostanában kicsit megcsappantak a megrendelések, szóval nagyjából nem csinálok semmit D3-on kívül. Amikor mégis, akkor Desert Strike-ozok SC2-ben.
    - Azért nincsen nagy betűkkel kiírva a battleTag-em, mert amikor az owned fórumban ki volt írva, akkor egy nap alatt jött vagy 200 friend invite és a sok idióta "chatelgessünk" embertől már agyvérzés kerülgetett. Ha valaki akar valamit, ott a Skype.
    - Több PH! tag van felvéve a friend listemre, és egyáltalán nem hiszem hogy ők az ördöggel paktálnának le, amikor velem játszanak, vagy beszélnek.
    - És mondom még egyszer: akármennyire is vonzó a gondolat, hogy írjak D3-hoz botot, egyelőre nem teszem. Még élvezhető a játék, még nem értem el minden karakteremmel a P100-at, a barbárommal még 3 percet se játszottam (monkkal se). Ha írni fogok, akkor se magamnak, hanem mindenkinek, és nem lesz fizetős, nem lesz scam, nem lesz privát, semmi szemétség. Publikus lesz. Már ha megengedik a moderátorok. Vagy ha nem lesz rá időm, akkor nem csinálok. Ennyi.
    - Azért járok ide, mert játszom. Mi az isten nyiláért járnék ide, ha botolok? Erőforrás híján meg nem vagyok, ugyanis nem kell erőforrás. Biztos neked is feltűnt, hogy pár 100M-ből fullos karit lehet csinálni a játékban. A gold pénzre nem váltható, mert nincs értéke. Mégis, mi a francnak botolnék?
    - Olyan egyszerű az egész. DE, mivel a fentiek fele kiborítja a bilit nálad, a másik felét meg akkor sem hinnéd el, ha dokumentum film lenne róla, ezért teljesen felesleges volt leírnom. Sokszor megállom, hogy ne válaszoljak, de nem mindig megyek el amellett hogy csalónak neveznek. Még akkor se lettem volna tőle boldog, amikor "cheateltem", pláne amikor épp kivételesen nem teszem.
    Ja és még valami: a cheat mint kifejezés egy játékon belül szerzett előnyt akar jelenteni, és nem szó szerinti csalót. Képtelen vagyok aggyal fogni, ha valakit lecsalóznak egy singleplayer játékban (a D3 singleplayer ugyanis). Starcraftban ladderen csal? Na AZ csaló. Campaign módban? Ne viccelj már, a Blizzard évekig pumpálta a single player módokba a vicces nevű cheateket.
    Ígérem, ma már kivételesen be se nézek ide, nehogy válaszolni támadjon kedvem valami nagy flame-re.

Új hozzászólás Aktív témák