Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz mikromanus #24801 üzenetére

    A kettőnek köze sincs egymáshoz..ha bitang DPS-t akar valaki akkor WH-t vesz..ha tank abilitást akkor meg Immot..ennyi..WH beltet is kapni már 1-2M-ért olyat ami DPS-be körbehugyozza az IMMOT...viszont LS-es WH nincs..
    De ez még mindig egy karakter..a másik 4 meg 95%ban Wh-t hord..

    "Egyrészt ritka, másrészt resistben, vagy nem rollolható jellemzőben (pl intes kasztoknak tal rasha) és set bónuszban nem lehet versenyképes a rare. "

    TÉNYLEEEEG??? Hát hol az a rengeteg alternatíva?

    Az a baj hogy azt hiszed hogy te vagy az okos és a másik X millió player a hülye..pedig hidd el hogy nem így van.
    Azt hiszed hogy világmegváltó buildeket és geareket alkotsz pedig nem..1-1 jól összerakott geart vagy buildet te konkrétan feláldozol az "egyediség" oltárán (1 cucc vagy 1 skill cseréjével) és jössz ide verni a melled hogy te már megint mekkora király is vagy.
    Van egy jól bejáratott ösvény amin a playerek 95%a igenis halad...aztán jössz te, aki bemegy a kaktuszok közé, majd felkiált hogy "hát engem miért nem követ senkiiii?"

    Persze aztán jössz a szokásos arrogáns dumáddal, és próbálod poénosra venni a figurát, ahelyett hogy egyszer az életben elismernéd hogy tévedsz!

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák