Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz LLKobe #15996 üzenetére

    Ok, gratulálok! :K

    Azért a gyűrűre vess majd még egy pillantást az este, már ha meglesz még (GothmogHun#2175), és utána nyugton is maradhatsz egy darabig, és próbálgathatod az új felállást :)

    Én a Beacon of Ythar helyett elsőre lehet, hogy a Resolve-ot vettem volna inkább ki. Bár ez attól is függ, hogy mennyire sűrűn használod a Serenity-t és az SSS-t, illetve, hogy mennyire halsz gyakrabban, ha nincs meg a 20% extra damage reduction, amit a Resolve ad.

    Persil: Kíváncsi vagyok (bár a PVP abszolút nem érdekel), hogy mi lenne, ha egy Hauntot bekapott monk a halála előtt röviddel még SSS-eli a WD-t (ami valószínűleg a WD instant halálát is okozza egyben). Van olyan vajon, hogy döntetlen? (Ha damage over time sebzés megöli a győztest is)
    Illetve kíváncsi lennék, hogy ha Rend vagy Haunt jellegű szívatásnál a monk benyom egy 4mp-es Serenity-t, akkor is megy-e a fenti skillek számlálója, és annyival kevesebb sebzést kap be a szerzetes a végén, vagy csak 4mp-re leállítja a sebződést, de utána benyomja az egész adagot a képébe.

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák