Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    válasz Daelion #112315 üzenetére

    Nekem igazából az szúrja a szemem, hogy mióta "balance" az, ha régóta működő, közepesen erős, de nagyon szórakoztató (gr100-110 sima liba a tal meteorral) buildet kiveszünk az item változtatás miatt (amire épül ugye...), hogy egy sosem használt (?) buildet behozzunk. A star pact build valóban túlzás volt (videók alapján), de hogy pl én azt sosem tudtam volna használni, annyira bonyolult volt, plusz makrózni is kellett az tuti. Tehát engem nem zavart, hogy gr150 4--nél meg szólóban top volt (igaz, akkoriban még nem volt top 150 szólóban, ha jól rémlik). De szétnerfelték (etched sigillel meg a mantle of channelingel). Azóta nem létezik. De a cuccok legalább maradtak, a többi build ment vele. Most azok nem fognak menni. Firebird semmire nem lesz jó továbbra sem, delsere szerintem tuti nem lesz top push így sem, tal frozen orb pushra nem jó annyira, inkább gr90-re speedezni, de arra van jobb sokkal, marad az archon, amit nerfeltek, de így is elég erős, bár nekem kapásból -2-3 szintet vett el, full kazuárként (1850 para, sosem játszottam csapatban, klán sincs), meg a hydra, ami uncsi. De azt buffolják.
    Az mondjuk jó, hogy pár szet erősödik, de pl a hydra wiz játékmenetre pont olyan, mint a meteor, csak sokkal kevésbé szórakoztató. Most az etched sigil miatt az is változik.Illetve azt látom, hogy a lod buildekről próbálják elcsalni a népet, ezért az inna setbónusz is pl.
    Mindegy, ha véletlenül erős és szórakoztató lesz a forgószél wiz, akkor nem fogok panaszkodni, de azért jó lenne, ha nem vennének ki játékmechanikát.

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák