Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz #10186752 #108801 üzenetére

    Ajánlom elolvasásra a tesztemet, amit akkor írtam, mikor megjelent a Reaper of Souls kiegészítő. Benne megtalálod linkelve az eredeti Diablo III tesztemet is, de az már csak nosztalgiázásra jó, mert azóta teljesen más lett a játék felépítése.

    A Diablo III nem RPG, hanem Hack&Slash. A játéknak az a lényege, hogy felfejleszted a karakteredet 70-es szintre, majd miután ez megvan, akkor választasz magadnak egy ún. Build-et, ami egy fő képesség köré épül, melynek a hatékonyságát kell a lehető legmagasabbra tornázni. A képesség (skill) erejét a felszerelésed határozza meg. Vannak cuccok, amik felerősítik őket, legfontosabbak a Szettek, azaz egy 6 darabból álló felszerelés, aminek minden darabját megszerezve nagyon sokat erősít az adott skillen.

    Ahogy erősödik a Skill, úgy tudsz te is egyre magasabb Torment szinteken játszani, majd végül menni Greater Rift-et (GR). A játék lényege dióhéjban, hogy egyre erősebbé válik a karid egy specifikus képesség használatában, így egyre magasabb GR-t tudsz menni, aminek a végén egyre jobb cuccok esnek. Az alap cuccokon kívül vannak Ancient tárgyak, amik sokkal erősebbek, illetve Primal-ok, amik garantáltan perfekt statokat adnak.

    Na jó, ennyit bevezetőnek, olvasd el a tesztet. :)

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák