Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz reelc #106164 üzenetére

    Ok, bármikor becsúszhat bármi hiba.

    De pl. a Steamen egy jobbfajta indie fejlesztő nem engedhet meg magának ilyen kommunikációt, ill. ennyi hibát, mert akkor egyből kapja a negatív értékeléseket, az emberek meg látják és ez hatással van az eladásokra is. Később miután javították a legsúlyosabb hibákat és elnézést kértek igen nehéz visszaszerezni a játékosok bizalmát és a pozitívabb értékeléseket.

    Szerintem valahol az lehetne a Diablo 3 funkciója - ha már nem is nagyon hoz pénzt, esetleg Nintendora igen, mert ott frissebb megjelenés - hogy a még megmaradt játékosok számára fenntartsa az érdeklődést a franchise iránt, és legyen egy stabil alapja a következő Diablo eladásainak.
    De úgy látom, hogy ahelyett hogy minden olajozottan menne egy ilyen nagy cégnél, hiba-hiba hátán.
    Persze, örök kérdés, vajon meddig supportálnak egy játékot, amit egyszer megvettél és többet nem fizetsz utána - csak elmúlt 6 éves.
    De a normális kommunikáció, és néha egy időben induló patch szerintem nem kerül olyan sokba nekik. Más patch is késett már korábban, szóval nem egyedi eset.

    (#106165) Bird: Ja sehol sincs a következő, gondolom idén talán mutatnak valamit, ami leghamarabb jövőre jön ki... vagy később. Engem is egyre kevésbé érdekel az egész.

    (Ott a Grim Dawn kiegje ami jön nemsoká, ott a PoE, a Median XL: Sigma Diablo 2 MOD pénteken jön ki, ezek mellett jön majd a Wolcen, bizonytalan mikor a Lost Ark, a Warhammer Chaosbane - szóval amellett hogy nem tetszik ahogy a Blizz csinálja a dolgokat, egyúttal hálás is vagyok, hogy a hozzáállásuk miatt is minőségi ARPG-k is kerültek/kerülnek a piacra és meg is van a közönségük. Szóval kicsit egyszerre a 2 végletet is érzem, nem tudom hogy szidjam őket vagy köszönetet mondjak? :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák