Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Edge #105595 üzenetére

    az LGT talvyrbe befer a zodiac es a RORG is egyszerre, innentol nem vagyok benne biztos, hogy nem az lesz megint az erosebb megoldas az lgt proc nerf ellenere is. foleg, hogy mondjuk 10GRrel a kari aktualis vege alatt a zodiac varians gyors.

    DHnal kicsit bonyolultabb a helyzet jo ertelemben. abbol indulok ki, hogy a shadow impale, az UE, az M4N6 es az M6N4 kb egyforman eros -max 2 p szint- attol fuggoen, hogy melyik fegyverbol esett megfelelo
    - a cold M6N4 / M4N6 buildbe eloszor fer be a CoE
    - a cold es az lgt shadow kb egyforma eros volt eddig. GR pushra rift fuggoen a cold varians picit elhetobb mert egyszerubb vereztetni a tomeget. na erre jon most ra, hogy befer a buildbe a frostburn, ami egyreszt ugye dam, masreszt meg fagyaszt.
    - UEnel a magefist befer a cindercoat melle a kulcsvadasz buildbe, pushra viszont a cinder + gunes a kockaban jobb alternativanak tunik. phys variansnal a garwulf.
    - minden buildbe belefer a beckon sail. ez gyakorlatilag az awareness cheating death duplaja, amit senki nem hasznal amiatt, mert effektive nem fert be sehova. ezzel vagy lesz meg egy cheating death (ld meg firebird), vagy felszabadul egy passziv.
    - minden buildbe belefer a leoric's crown. ennek hosszu tavon szerepe lehet pl shadownal, avagy joval tobb AD mehet mint eddig.
    - potencialis lon fok revival, bar az max 10 embernek erdekes.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák