Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz whitezo88 #105096 üzenetére

    A sztori a legkevesebb.
    Megint visszajön Diablo és bandája. Eljátsszák, ahányszor akarják, ahogy eddig is.

    (#105099) PunkZoli: Szerintem nem így van.
    Valaki írta korábban, hogy amiket a RoS után kaptunk azok lehettek a 2-ik kieg elkészült darabjai. Szerintem ez így reális.
    Hidd el inkább beleölnek piszok sok munkát (amit ugye nem most kezdenek) és pénzt egy új részbe, mert a D3 semmi pénzt nem hoz folyamatosan. Ez az egy játékuk ilyen. Az alapjátékot megvette x ember, a kieget törvényszerű, hogy kevesebben. Sok ember nem ölt bele több ezer órát és már nem aktív. Szóval egy jelentős réteg már nem venné meg a 2-ik kieget. Sőt, a most aktívak közül sem. Mert mit érnél 1 új karival esetleg 1 új acttal? Attól még utálnád a bountyt, a rift/gr is hamar unalmas lenne ha beleépülne az a 7-8 hely amit az act hozna akkor is. Persze a Paragon se változna, szóval semmi jelentős változtatás nem lenne, brutális áron. Ha emelnének szintet, akkor mindenki kidobhatná minden cuccát, ha nem emelnének, akkor meg csalódás, mert még ennyi újítást se hozott a kieg (lvl80, új cuccok)?
    Mindezt alátámasztja az az egyszerű tény, hogy a RoS után 1-1,5 évvel jöhetett volna új kieg, és még vették is volna az emberek, de azóta túl sok idő telt el. Pénz, kapacitás volt rá, a Blizz több csapatot futtat.
    Ismeerd a mondást, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. 3-4 évvel az utolsó kieg után kiadni új kieget kb. öngyilkosság. Ok, egy DLC-t bepróbáltak. Ha akkora siker lett volna, már a következő is kijött volna.

    Emellett elég komoly álláshirdetések voltak az elmúlt években, új rész lesz, csak senki nem tudja milyen lesz. De nem olyan mint a D3, az biztos. Folyamatosan kell hoznia a pénzt. Úgyhogy szerintem biztos lesz mikrotranzakció/lootbox/fizetős DLCk esetleg hozzá Season Pass.
    Azt se feledd, ha most belejelentenek valamit, azt leghamarabb szerintem 2019 Q2-3-ban fogod látni.

    Amúgy minden cég profit maximalizál, nem csak a Blizz. Én nem a Blizz részétől tartok, hanem az Activisiontól, csak nézd meg mennyibe kerül 1 játék, és mennyi hozzá Season Pass ill DLC. brutális pénzek. Szóval ha a nagy tulaj azt mondja így kell, akkor így kell csinálniuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák