Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Peppo #105071 üzenetére

    par kiegeszites:

    van tank variansa, az endless walk + coe + elusive. HC 90+pushra <1000 para szinttel az gyakorlatilag egy tank.

    alapvetoen ritmusa van. CoE elotti elementen tolteni kell es helyezkedni, CoE alatt loni. ha sokat kell backtrackelni kifogy a disc, ami miatt elfogy a damja. foleg arreat crater palyaknal kell emiatt nagyon ovatosnak lenni es adott esetben vault helyett futni. idealis generator / shoot arany a yang RCR%atol ill attol is fugg, hogy befer-e a cinder. phys loadoutra emiatt max kozeli RCRes yang ajanlott.

    masodlagos statok fontosak. disc fontos, de pl a witching hourbol a perfect a dex/vit/CHD/AS/LoK/Freeze%. gatyara vagy gyurukre szinten LoK ajanlott. ahova nem fer be az AR (kesztyu, vallas, vert, sisak, bracer, gyuruk, amu) ott lehetoleg resist kell. egy ancient cuccon a 200 koruli phys/cold/lgt extra res a kulonbseg akozott, hogy van e idod kivaultozni amikor lecsap a thunderstorm / cold enchanted / jailer. ezt nem szabad alabecsulni. LoK amiatt fontos, mert tomeget irt, tehat foleg az F+R variansnal speed riftnel biztositja, hogy ne csukjak ossze a karit. amura es vertre mehet damred% vs melee / ranged is, az megint hatalmas segitseg.

    gatyara es csizmara elvileg mehet stun es slow, de annyira kicsi ra az esely hogy kb nemletezo.

    GR95+re vertre dex/vit/11% elite damre // disc/damred% kell.

    legjobb stat valtozo. alapvetoen a fire - rocket es a phys - AD varians ami dominans, utobbi elvileg jobb magas GRre magas paragon mellett. a phys varians nehezebben gearezheto (a 34-35% CDR melle kell RCR / AD, tehat vallasra igazabol DEX/CDR/RCR/AD // secondary resist / globe kell), illetve lattam kesztyun CHC/CHD/AD/RCR // secondary res / globe optimalis loadoutot is. bar ez egyreszt inkabb magas para szintnel opcio egyreszt, masreszt meg ilyen rollra elhanyagolhato esely van.

    de pl ha minden cuccon ahol lehet ott a secondary res az magaban anci cuccoknal annyit jelent, mintha ket cuccon lenne extran AR. azt meg ugye nem kell magyaraznom, hogy mennyit segit figyelembe veve, hogy gyakorlatilag UEnel az AR a gatyara es a csizmara fer csak ra, meg nagyon esetleg vallasra / bracersre / vertre de az mar szuboptimalis.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák