Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Vistaboy #104613 üzenetére

    Szerintem nem lenne jó ötlet az új kieg.
    Bármennyire is valószínű.

    Ahogy írtam fentebb az elmúlt kb. 2 év frissítgetései után sokan nem vennék meg, és azt a kevés játékost szétdarabolná mégjobban a RoS-új kieg és persze ezeken belül Season-NS.
    Tök jó, hogy dolgoznak valamin, de nem kell elfelejteni, hogy tavaly november óta van ugyanaz a patch. Az egyetlen dolog ami változást hozhat.
    Gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogy korábban napi szinten játszottam, az elmúlt 1 évben pedig Seasononként mondjuk 1,5-2 hetet az elején, később visszanézek pár körre néha a végéig.

    Nekro téma: több ismerősöm megvette, és senkinek se jött be. Nekem se. Ellenben többen nyitottak lennének egy 4-ik részre.

    "új Act, új ellenfelek, új pályák, 80-as szinthatár"

    Új Act: értelmetlen. Na majd akkor 6 Actban bountyzhat az ember, amit tudtommal elég sokan utálnak. :) Ha jön így mondjuk 6-7 helyszín hozzá, nem nagy változatosság, mert az előző 5 Actot már úgyis unod.
    Ugyanazt a játékot játszanád. Korábban nyilatkozták, hogy a Paragon úgy jó ahogy van. Szóval az új Act nem érdemi változás a szememben. :)

    Új ellenfelek, új pályák: ennek sincs értelme. Ma is fennáll, játszol mondjuk akár 1-1,5 órát. és a hatalmas "véletlennek" köszönhetően többször belefuthatsz ugyanabba a pályába és ugyanazokba a szörnyekbe. Akár egymás után. Ugyanazon a pályán ugyanazokba a monsterekbe is. :) Változatosnak látszik a rendszer, de igazából nem az. Az a + pár pálya nem sokat dobna rajta, hamar megunható lenne az is.

    80-as szinthatár: Ez tök jó lenne, a leg gemeken és a materialokon, a gemeken és a lyukasztókon kívül kb. mindent be kellene zúzni. Amit akár 1 év alatt összegüriztél. Ezzel az a baj, hogy a Blizznek komoly energiát kellene fektetnie új, 80-as cuccok, szetek létrehozásába. Meg ugye ne legyen már égő, ne legyen kevesebb 80-as, mint 70-es. De ha már ennyit ölnének bele, mehetne a 4-ik részbe az egész.

    Grafika: na ez az ami cseppet se érdekel. A DX11 se hatott meg, DX9-ben futtatom, mert igazából az én szememben nem volt nagy változás. Valószínűleg a grafikai tuning 1-2 új effektet jelentene, nem fogják lecserélni neked a grafikus motort, stb. :) Szóval semmi nagy dologra nem kel számítani.

    Én megérteném, ha nem jönne kieg, egy 6 éves játékba ennyi energiát ölni a cégnek nem lenne kifizetődő. Inkább öljék az új játékba. Azt el lehet szórni PC-n és a mostani konzol generáción, ill. ha kijön az új gen arra is.

    Végső érv: a Blizz árazását ismerve, egy új kieg és egy teljesen új játék között mondjuk 4-5e Ft különbség lenne? Na melyik érné meg jobban? :)

Új hozzászólás Aktív témák