Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ezeket a kinőtt cuccokat miért nem adjátok el? (Még ha csak pár tíz/száz ezer goldot is kaptok érte.) Persze a gold se értékálló, de ezek a cuccok se azok.
Én is gyűjtögetek, hogy ez vagy az jó lesz még, de aztán rájövök mindig, hogy nem kell, így most szerencsére a ládámban kb 1 oldalnyi hely van csak elfoglalva, annak is a fele kis kavicsokból áll, amit a következő pucolásnál fogok kidobni.
A para lvl-nek hála már úgysincs sok értelme az altozásnak, ha meg mégis, akkor a hozzá való cuccok elférnek a saját táskájában, 60-ig úgyis max a legendarykat érdemes csak felvenni a földről.
Dive ever, work never.
-
Cyberbeni
addikt
válasz vhunor #49901 üzenetére
Az a baj, hogy nálam úgy megy a farmolás, hogy mire kikerülném a lövedékeket, addigra mindenki halott, ezért kell a lifeleech. (Max durvább elitpakkhoz egy shadow power, de a discipline a vaultra kell főleg)
Egyelőre még csak act1-ben tudom gyorsan tolni, mert act2-n az ellenfelek fele órákig láthatatlan/ugrik, act3- ra meg kevés a dps a hatékony farmhoz. -
Agro
senior tag
válasz F-ECT$ #49902 üzenetére
Nekem ezek konkrétan azért maradtak a stashben, mert sokszor lusta vagyok belőni magamnak 1-2 cucc árát és lusta vagyok ah-zni is. Ezért sokszor felgyűlik 20-30 rare cucc is a stashben mire ráveszem magam a piacolásra. Amikor meg eladok mindig a legalacsonyabb értékü cuccoktól próbálok elösszőr megválni, így sokszor ott maradnak az értékesebb (számomra értékes, mert hordtam ) dolgaim
-
DjDanee87
addikt
-
Gorneck
legenda
válasz F-ECT$ #49902 üzenetére
Mert esetek többségében pont ahogy írod sz.rt se érnek, míg másnak, akinek ennyi mázlija sincs annak meg kánaán.
103 haladós WD gearem 500k-t se nagyon ért a peccs után. Az a 10-100k gold nekem pl nem ér meg annyit, hogy foglalja a helyet és várjam hátha eltom adni... Szal ha tudok, akkor segítek másnak.
Gorneck#1239
-
F-ECT$
titán
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #49908 üzenetére
All res nélkül? Kb level 30ig normal nehézségi fokozat van. Ott nincs is szükség all resre és nincs is az itemeken. De még nightmaren sem. Kis szintű itemek közt is vannak sokat érők, ott is ugyan azon elv alapján: ha max közeli értékeket kapsz.
Csak sokkal kisebb rá a kereslet, így nem egyszerű eladni ezeket. De mindig ki lehet fogni 1-2 gazdag embert aki meg sem érzi ha elkölt 1 milliót a több milliárdjából a kis karakterére hogy faceroll legyen vele normal.
Pl ha megnézed most is megvannak kis szinten a drága cuccok: ez pl 500k
Csak ugyanolyan ritka, mint infernon és ugye itt külön be kell tanulnod mi az ami sokat ér (max stat+experience általában)Havernak a cipője is többet ért volna mint 1M, de többről indította sokáig és nem kelt el és vitte egyre lejjebb az árat. Most pl olyat kapni 1M-ért hogy 50int 60vit 11movement speed. Az övén volt 70int 60vit.
-
-
userxy
őstag
Magyar DH stream Akit érdekel nézze este vagy akár most is.
Act3 farm megy rajta és este ha 40 néző fölött van akkor a nézők között sorsolásra kerül 200 db 61-62-63 ilvl bontatlan rare itemek.
-
Sirandrish
legenda
-
userxy
őstag
válasz Sirandrish #49913 üzenetére
Hajrá ha bírja a géped meg van hozzá türelmed
-
abéla
senior tag
Sziasztok, némi kihagyás utáni középkat-s wizard vagyok profile. Kérdés az lenne megy-e már esetleg egy életképes dps kari vagy érdemes egy tank-wizard gnómra gyúrnom , esetleg más alternatíva. Fegyó? : 2H brutál dps(crit dmg+int, de kiesik kb 7-10%crit ch) vagy jóval gyengébb (-20-30dps) 1h + source kombó némi crit chn% + egyéb nem dps alapú nyalánkságokkal?
Előre is köszönet a válaszokért.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
F-ECT$
titán
Kicsit hibrid a builded, egyrészt a cm csak a diamond skin miatt van benn, de ez nem igazi tank build (cm/ww), hanem részben kiteolós is. Az armor és all res alapján is lehetnél tank, sőt a chc is megvan hozzá, talán kis hp kellene.
Most én 3 utat látok, amivel a3 hatékonyan farmolható:
-dps-re gyúrás - itt közepes védelmekkel olyan 70k dps már elég lehet, de persze minél több, annál jobb
-tank build - ehhez kb jó is cuccod, 1-2 dolgot kell csak cserélni
-kite build - gondolom most főleg ezt próbálgatod, ez is életképes, csak kicsit lassúFegyverből én az 1h + source kombót preferálom, ha dps-re mész, bár van 1-2 egész jó 2h legendary is, igaz azok brutál áron.
Ha tervezed, hogy csapatban is mész, akkor szerintem simán dps-re érdemes gyúrni, és ha meglesz a 70k, akkor már soloban is mehetsz valamilyen archon builddel.
Dive ever, work never.
-
abéla
senior tag
válasz F-ECT$ #49919 üzenetére
Köszönöm a kimerítő és hasznos választ. A leírtak alapján akkor dps up lesz (egyrészt újból jó lenne csapatosan csapatni, másrészt frusztrál már ez az állandó rohangálás, ami bár nyilván ezután is része lesz szegény nerfelt sorsú wizemnek, de talán kisebb mértékben ). Remélem találok vlmi durvulat fegyvert és lecsapom mind, hehejj .
Mondjuk a allres/armort is próbálom fentartani, ne ilyen egyérintős legyek.
Szval weap upgrd
Mégegyszer kösz.
Neked is Cyberbeni[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Bennyboy
őstag
csütörtök este 8-tól adás, sok sok tippel és érdekességgel:
[link]ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Zan
aktív tag
-
Muton
addikt
amikor egy elit vagy nem a legalja szörnyet megölök, és csak egy magic tárgy esik (pedig több szokott), és a láncos kutya kiabál valamit, akkor mi történt? nem én, hanem a follower ölte meg? És azért esett olyan kevés cucc?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
radi8tor
MODERÁTOR
El Diablo
⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
-
válasz morvaigaben #49928 üzenetére
Gondolom ez a 6 tv/monitor egyben van, egy kijelzonek erzekeli a gep, valami tvdoboz meg elvegzi a kulimunkat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
emre33
addikt
PayPal-ről hogy lehet elutalni a rajta lévő összeget a rendes bankszámlaszámomra?
Kösz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
proci985
MODERÁTOR
válasz maross #49930 üzenetére
eyefinity6.
egyébként sajnos annyira nem jó a gyakorlatban, a vendor és a kovács a két szélső kijelzőpár szélére esik, meg úgy általában a szélső kijelző feléig rajzol ki csak dolgokat, bár lehet ez csak 48:9nél probléma, 48:18nál nem. legalábbis nálam eyefinity3nál ez így van.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
userxy
őstag
Hali !!
Vkihez társulnék act3 farmra Dh vagyok !!!!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #49927 üzenetére
ami kevésbé látszik, hogy a bezel pont a karakter közepére esik eyefinity6al.
eyefiniy3mal meg kb az alábbi a helyzet:
a menü még kb elfogadható (csak ronda), bár a két széle között elég sokat kell navigálni
árusokkal foglalkozni rémálom, kb 1.2 méter a távolság a stash és a vendor között. na leginkább emiatt hagytam abba az eyefinityzést diablo3al.
igen, a zöld a szélen. a szörnyek is kb pont eddig jelennek meg. el/feltűnő dolgok szérül megszokottak, bár nekem a szélek már periférikus látómezőre esnek... ellenben ezzel a setuppal.elején még eyefinityvel toltam, de mostanában már maradok egy kijelzőn, pedig dh még profitálna is a nagyobb távolság miatti snipelésből. szóval gyakorlati használhatóság tekintetében szkeptikus vagyok, eyefinity felhasználóként is (ha mondjuk egy szimulátor előtt ülne, akkor csak bólogatnék bőszen, hogy ezt így kell csinálni). szvsz jobban járt volna egy projektorral/nagyobb tvvel, hacsak nem alapvetően pl tervezésre használja, csak most épp bemutatja, hogy fut azért a diablo3 is rajta.
Helmoras: ja, nem véletlenül egy monitoron használom már egy ideje. fpsre/szimulátorozni remek, diablo3 esetleg egy optimalizált huddal, "letterbox" 32:9ben a nem kellő részeket oldalt letakarva működhetne rendesen szvsz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ti nálam tapasztaltabb dh-k mit használtok a reflect damage-s ellenfelek ellen? van valami okosság vagy meg kell szenvedni az összessel?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
vendingo
veterán
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a francért nem szabad megölni diablo killnél az idézett lényeit, amikor az árnyékával harcolsz?
Ma elmondtak mindennek engem, mert megmertem ölni az idézett lényeit....Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
RockHaRD
addikt
válasz vendingo #49946 üzenetére
ez nagy hülyeség... nekem wd-vel pont az a 3 sec van rá, hogy megöljem, mert utána kb azonnal megölne, így ha megjön a clone, azonnal spirit walk, és óriás medveroham... bele is hal rögtön
hülye lennék meghagyni... wd az szét szivatna, megidézné a halál f.szát is ha hagyunk rá időt
Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest