Hirdetés
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz LordAxwell #14599 üzenetére
Ha találok, jönnek még, most is frissítettem az előző posztot
-
RockHaRD
addikt
a múltkori banneres mókánál megcsinált bannereket hogyan lehet előhozni a játékban?
-
LordAxwell
senior tag
válasz Hujikolp #14601 üzenetére
ezek is yók
Am, nekem most ezt írta ki: This Battle.net account does not have a Diablo 3 license attached to it. (error 12)
csak nem értem, hogy miért... mivel aktiválva van az accomon.
Nah sikerült, bent vagyok, 2-ig game aztán alvás.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Franklin
addikt
válasz LordAxwell #14603 üzenetére
"Nah sikerült, bent vagyok, 2-ig game aztán alvás."
Úgy érted délután 2-ig, ugye? :-D
-
LordAxwell
senior tag
-
Argos
őstag
NEM Spoiler!
Unalmamban mixeltem egy unique potit.
...elmúlik...
-
Blizz
őstag
én ezt nem értem miért nem engedi upgradelni a játékot,beírtam pontosan a kódot és azt írja h töltsem ki teljesen,van egy starter editionom gondolom béta access miatt,de ezt végképp nem értem...eu is ott van a régiók között
szerk:véééégreee
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
-conrad-
addikt
Asszonnyal kb. most járunk a beta vége felé, a kovácson már upgradeltem is. Lassan elő kell venni egy red bull-t.
-
Helmoras
őstag
Mi toljuk haverrel kb. egy órája leszámítva 10 percet amíg beengedett hibátlanul fut és nagyon szuper!
Jó játékot mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
Nálam már most GotY Lassan lvl 10 Teljesen felesleges volt a sírás, amióta beengedett semmi gond, tükörsima és semmi lag Ritka az a játék, ami odaszögez a monitor elég egy huzamban, a béta volt utoljára ilyen és ez is
EU fórumon jó szétoltották a Blizzardot, teljesen feleslegesen, bár sztem tojnak rá[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
norbalia87
tag
meg mindig nem enged be. Az, hogy londonfalvabol probalok belepni gondolom nem jelent semmit ugyan arra a szerverre lepunk fel minden eu orszagbol, vagy tevedek?
-
-conrad-
addikt
Most jutottunk ki a beta területről és nagyon pozitív élményként ért az, hogy végre nem 1 hit egy mob, hanem 4-5 hit is kell neki, szóval ha ketten megyünk akkor nem az van, hogy az egyik rendet vág a másik meg csak lootolgat, élvezetes 2 embernek is a dolog.
-
dilipok
veterán
válasz norbalia87 #14614 üzenetére
szinten Londonbol mar tobb mint 2 oraja jatszok. Ne add fel Mondjuk eleg magas a pingem. 70-90 (neha meg magasabb) Remelem ez meg javul
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MrTwister
őstag
Engem elsőre beengedett itt Nyíregycityben, toltam vele kb 1,5 órát ment vajsimán, mint a béta. Most már go sleep, holnap meló. Jó játékot minden bagolynak!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
norbalia87
tag
AHHHH es meg mindi gugyan az a hibauzenet battle.net is down for maintenance. please try again later (error 33 )
Utalok mindenkit aki bent van, vagy bent volt -
Cyberbeni
addikt
Esetleg ha valakinek van egy fölös guest passa, az igazán megdobhatna vele.
-
Scholes9
nagyúr
Most, hogy már sokan játszanak, imádják a Blizzardot EU fórumon, de tudtam, h ez lesz, na jóccakát, délután mehet a hent tovább
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
JSaN
addikt
Na toltam egy kicsit (hat igen sokat nem aludtam, max 4 orat )
Guest pass nelkuli starterel toltam es siman megy, meg is kaptam a zart betasoknak jaro acsit.
FPS stabil 60, ping stabil 70, jo lesz nagyon is.
Na vissza fekszem meg egy kicsit, aztan majd folytatom. addigra a futar is ide er.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Cadal
őstag
Hivatalos gépigény az első hsz.-ben. és itt egy teszt különböző videokártyákkal. Nem kell hozzá izom gép...
#14628 dunc: Miért??
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Na ahogy tippeltem ,az évmillió játéka, bár "még csak " most fejeztem be Act 1-et.Felénél kicsit el kezdtem aggódni,hogy rövidke lesz, de nem, még volt egy szép adag.
Nagyon jó eddig,és már most volt egy két neccesebb pillanat is,kellemes a nehézség,mi lesz itt később.
Bízok még 3 remek Act-banJa igen, level 17 -en értem át következö fejezetbe. (DH)
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Ombi5
őstag
Ez a guest pass arra valo,h havernak odaaadom, es par napot tud tolni vele vagy mi?
-
-conrad-
addikt
AH-ban sok lowlevel legendary van benn, azok honnan vannak? Ha pl. craftolok egy kék axe-t akkor van esély, hogy legendary lesz belőle? Receptet meg nem találtam, sem bossban, sem AH-ban.
-
mcsabee
senior tag
Nos, 18-as Wizard vagyok, Act II egyharmadánál járhatok kb, nagyjából 5 óra gameplay van benne úgy, hogy én nem nézek be minden szikla alá, de nem is sietek, mint egy őrült, kényelmesen haladok előre.
Eddig pontosan olyan a D3, amilyet vártam, pörgős, változatos, nincs egy perc nyugta sem az embernek, mindenhol van egy új quest, mindenhol van egy event, gyakorlatilag minden területről nyílik valami kisebb dungeon, a végén egy cuccokat rejtő ládával, folyamatosan él, zajlik a világ.
A Blizzard engem megvett kilóra, kiváló munka eddig, igazi mestermű és méltó folytatás. Bár tisztában vagyok vele, hogy végső véleményt majd csak 1-2 hónap múlva lehet igazából formálni.
[ Szerkesztve ]
Stay a while and listen...
-
BorkL
tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy guest passt? Ha hozza a futár a játékot, tudok helyette adni egy másikat.
-
naksys
senior tag
Hogyan kaptátok meg a kulcsotokat?? Én nem találom vagy nem kaptam meg. Megvettem a játékot, regeltem a battle.neten, de nincs kulcsom
-
Blizz
őstag
na aludtam 4és fél órát ideje folytatni
No mistakes, just happy little accidents
-
freelanced
addikt
Hali. Na milyen lett? Én csak délután kapok :S meséljetek... start milyen volt?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
BorkL
tag
Döcögős...
-
Üdv urak, megérkezett a vas.
Le a kalappal a minőségi kézikönyv és a full magyar dobozolás miatt.Remélem leszünk annyira elégedettek vele, mint az előző résszel és a kiegészítővel.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Integra
titán
látom még éjjel is ment a szopó, jól tettem, hogy aludtam inkább, majd az egész napos gyapotültetvényes tevékenykedés után neki esem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
naksys
senior tag
Senki nem vásárolt digitális kiadást??
-
Ármester
Szép jó reggelt kockák
4,5 óra alvás után itt rohadok melóba. Betankoltam egy kis energia italt, hogy bírjam szusszal este 15 óra munka utánAki magyar dobozt kapott az hol vette? Nekem full angol, de jobb is sztem mert ahogy néztem borzalmas lett a fordítás.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest