Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
6870 CF 80-140 fpsre képes dx11 1080p fullon? az derék és a látványról mit tudnál mondani ?
és akkor még nincs is optimalizált driver, az fasza, GTX 580ason kiváncsi leszek hogy repked, 70-120 fps remélem meglesz
processzort mennyire használja? rendesen használja a 4 magot? jo a cpu optim?
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Kicsit ront a minőségen a videókonvertálás, tehát ennél még szebb a játék élőben. Szerintem a grafika remek, a fizika tökéletes, az effektek is nyerők , semmit túlzás. A cpu-t is használja rendesen, AMD projekt Szerintem a gtx 580-on is jól fog futni de erről nincs tapasztalatom. Most annyi baj van hogy a game bugossá teszi a steamet, vilog a chat ablak tőle de játékban ez úgyse látszik csak ha dumálsz valakivel.
Készülnek még videók
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
BeLucZ
addikt
hát az királyos, engem az 1920x1200 érdekel
ott biztos jó lesz
néztem a teszet kicsit vicces hogy 6970es jobban viszi a gamet gondolom a hatalmas felbontásnál már a 2 gb vramja jobban izlik neki, de majd jönnek normális driverek rá azt jó lesz az, kiforratlannal igy kapásból 29 min fps nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
amúgy magyarítás mikorra várható a játékhoz? lesz egyáltalán hivatalosan? illet volna nemde? itt keményen sztory játékról beszélünk csak úgy mint mass effect 2ben csak ott volt alapból magyarítás és élvezhető volt a játék story része, lehet megvárom mire lesz valami magyaritás, enyhe párhuzamot lehet vonni a két játék közt szerintem már ami a story minőségét, élvezhetőségét illeti
remélem valami kiscsapat csinál majd hozzá de lehet az fél év kb még
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Ha lenne is hozzá magyarítás, nekem személy szerint eszem ágában nem lenne úgy játszani vele. (csak elcseszi... mint ahogy a filmeket a szinkron....)
Ettől függetlenül szinte biztos, hogy lesz majd hozzá valami homemade magyarítás, viszont - mivel elég sok a szöveg a játékban - azért azt nem két perc összedobni.
-
Illett volna? Itthon megveszik összesen pár százan a játékot, még a fordítás költsége sem térülne meg.
Nem véletlen, hogy az EA sem csinál már többet magyar fordítást a játékaihoz. Igen, ebből következik, hogy az ME3 sem lesz magyarul.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nah, települ...
Érdeklődnék, hogy akik Augmented-et vettek, azok minden DLC-t megkaptak-e, mert nekem itt nincs feltüntetve a két puska, és a játék is 'Retail'-ként települ.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mukorka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #162 üzenetére
A dlc-ket külön kódként kapod meg amit szintén akitválni kell. Én limited editiont kaptam, nem is tudom hogy ez az augmented edition mit takar.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Elvileg egy sörétessel és egy mesterlövésszel több, de nekem itt csak az Explosive Mission Pack + Tactical Enhancement Pack van, és ebbe -a részletezés alapján- ezek nincsenek benne. Emellett van egy Square Enix-es reg-kód meg magának a játéknak a kódja és ennyi.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mukorka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #164 üzenetére
Nekem csak az explosive Mission Pack + Tactial Enhancement Pack van . Mennyi pézs amúgy ez az extra verzió? Szerintem told be steamen az összes kódot hozzá aztán meglátod mi lesz.
-
Mukorka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #166 üzenetére
Mi az a Square Enix-es reg kód? És menny volt ez a verzió? Hol lehet kapni? Cdg ben csak sima volt...
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Én a Gamshop-ban vette, 10.990-ért Augmented Editiont. Ott mondjuk Uk volt, de van aki máshol vette más áron, ott meg EU verzió volt. (Az angol korhatár "csak" 15-ös a dobozon, nem 18. Kb. ekkora a difi.)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
BeLucZ
addikt
ahogy elnézem itt a gameplay vidiket eléggé rajzfilmszerű a graf vagy csak én látom rosszul? mondjuk egyedi pofás az tény
-
-
Komplikato
veterán
válasz Wolverine #172 üzenetére
Érdekes, a GamStart fórumon is azt írták, hogy csak szürke import lehet. Ezek szerint ha valamit nem a "két nagy" cég hozz be, akkor az nem lehet legális? Mindegy én és sokan mások megvettük itthon. Amúgy is meg lehet venni online digitális verziókat ... meg rendelni is lehetett kintről. Azt is sokan már napokkal ezelőtt megkapták.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Komplikato #173 üzenetére
Magyrországra nem szállítottak se Augmented se Collector's Edition-t. Mivel a "két nagy cég" legálisan vásárol, ezért ha a kiadó nem küld, nem tudnak mit tenni.
A GameShop egy nemzetközi hálózat. Megtehetik, hogy pl a német piacról átcsoportosítanak pár darabot ide...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Komplikato
veterán
válasz TESCO-Zsömle #174 üzenetére
Sajnos érthető, hogy a magyar piac ennyire másodlagos, ilyen dolgokért nincs honosítás se. Vicc, hogy a cseheknél 5-10x annyit eladnak pedig kisebb ország. Érdekes módon ott van is sok lokalizált program, még konzolokra is ...
Helyes megfogalmazás az lett volna részemről, hogy "Kit érdekel az Úr 2011-ik évében mit lehet itthon kapni, barátod az internetes vásárlás."
Ahogy nézem sokan lecsaptak az 5500 forint körüli digitális verziókra, amit egyik oldalon árultak. Persze az csak a "sima" DX:HR.
-
Mukorka
addikt
Őszintén szólva így is nagyon elégedett vagyok, a játék remekül üzemel és ahhoz képest hogy 2 hete még az év bukásának ( DNF mellett ) tartottam a játékot most már inkább az év játéka címre esélyes nálam :>
Spoiler videó , akit érdekel mi történik ha a túszoknál rosszul hackelsz.
[ Szerkesztve ]
-
9 óra játék után nálam teljesen hozza a Deus Ex érzést.
Nem is tudom utoljára mikor ragasztott ennyi időre gép elé bármilyen játék egyhuzamban.
Detroit bejövős, Kína is nagyon durván meg van csinálva, azért pedig plusz tisztelet a fejlesztőknek, hogy a játék NEHÉZ-re sikerült harcok terén.Max nehézségen 3 lövés vagyok, szerencsére az ellenfél is. A célkereszt hiánya pedig még inkább a lopakodásra ösztönöz. Lőszerben nem dúskálok szerencsére, be kell osztani. Régóta az első FPS ami nem hent 11 éveseknek, ez vagy te... Deus Ex.
Egyenlőre pihi, de este folytatás.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Nekem az sikerült elsőre. Ahogy néztem te más merre mentél mint én. Viszont elcsesztem egy párbeszédet és nem engednek be a rendőrségen a főbejáraton Most kereshetem az alternatív lehetőségeket.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bocsi. Pedig ez közvetlenül van azután a misszió után amiből a videó részlet van Nem nagyon sikerült játszanom vele délután mert haverral Heroes6 demo-t toltunk
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TESCO-Zsömle
félisten
Gyerekek, én nem merem elindítani...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #182 üzenetére
Nem bánod meg, max a holnap reggeli beesett, karikás szemeket
Mukorka: Hosszú küldi az tény, pláne ha úgy akarod megcsinálni, hogy mindenkit csak elkábítasz. Amikor beszélgetsz a főnökkel bevetés előtt megkérdezi, hogy akarod a küldetést véghez vinni, akkor én a humánusabbat választottam és össz-vissz egy kábító pisztolyt kaptam
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Az igen. Spoiler. Én lethalt toltam. akkor meg választhattam hogy pisztoly vagy távolsági fegyót kérek. Mindenki pusztult
Jó volt egy-két rész amikor rejtett helyeken mentem hogy ne öljek le mindenkit.
Amúgy jó cuccok vannak, kicsit eltartott rájönni hogy mit mikor mivel de már jól megy
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Jó... Akkor most befejeztem a topik olvasását, még a végén mindent látok/tudok majd... Megrendeltem a gémet, az avatar és a név kötelez.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Revolver szintén jó, személy szerint arra raktam minden tuningot ezidáig, bosson kivül minden 1 lövés volt, ha használni kellett.
!!!SPOILER!!!
Kínában, mikor beszélni kell a csapossal (sebhelyes arcú fazon Tong) van rá mód, hogy az első eszmecsere alatt elárulja, hogy ő az akit keresek? El lettem küldve utána az alsó csaposhoz, aki valami jeladókat akar hatástalaníttatni, szerncse, hogy pont onnan jövök ahova küldött, megvan a sok jóféle alternatív útvonal.//CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Xelo
addikt
gyerekek.. 9 hours played.. szerintem ennél többet nem kell mondanom nagyon rég nem tudott lekötni játék ennyire
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BioNiCMaN #186 üzenetére
nem bírtad ki, mi?
az én augmentedem már postán, holnapra nem tudom ideér e, de hétfőre biztos.
tényleg, ilyen 3850/3870/8800gt kategóriájú kártyával tolja valaki? (bár végülis metro2033mat is be tudtam konfigolni rendesen futóra, szal menni kéne ennek is)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BioNiCMaN #191 üzenetére
viszont ettől függetlenül tényleg gólyáznom és diszkréteznem kell csütörtökig. utálom, hogy pont félévkezdésre adják ki. bár inkább szeptember, mint mondjuk okt vége/jan vége (itt két lépcsőben vannak a vizsgák).
ja igen, nagyobb összehasonlító teszt. úgy néz ki inkább cpu limites, szóval van esélyem, hogy jól fusson.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Mukorka
addikt
válasz proci985 #193 üzenetére
Tényleg jól lett optimalizálva. Dx9 alatt nem tudom hogy fut de dx11 alatt hasít, oké hogy jó a gépem de még így is átlagon felül teljesít.
A játékról meg egyszerűen nem lehet rosszat mondani. Hihetetlenül részletes, a fejlődés és képesség dolgok is baromi jók. Kicsit Mass effect érzést ad mondjuk de csak egy két olyan képesség miatt ami ismerős lehet.
Sokszor nem is csinálom a küldit csak szórakozom a városban.
-
Mukorka
addikt
Most vagyok ott, nekem sikerült. Igaz , kellett hozzá az a bizonyos fejlesztés ami a párbeszédet tápolja alternatív utakra. Jó kis cucc <3
[ Szerkesztve ]
-
Bele tellett egy kis időbe, de megtaláltam az alternatív bejáratot. Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve lopakodni kell az épületben különben elég sokan vesznek célba. Már az egyik mellék küldit leadtam onnan de a főszál még mindig nincs meg. Nem könnyű, nagyon nem. Rég szívtam ennyire játékkal, de ezt most kifejezetten élvezem.
-
-
válasz czundermák #198 üzenetére
Nekem a Serious Sam 2 eleje
Mukorka: mindent érdemes átolvasni, minden helyre érdemes bekukkantani mert van amikor egy belépési kódot így meg lehet tudni. Én mondjuk kitanultam amennyire eddig tudtam a hack-elést így nem nagyon marad zárva előttem semmi. Engem már csak 2 szoba választ el a kijárattól csak ott összesen van vagy 10-12 rendőr akiknek nem szabadna észre venniük. Imádom ezt a játékot.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, akkor még egy Tech.
AMD P2 X4 955 BE@ 3600
Asus HD 6950 Unlocked @ 950/1375
2x2GB 1500MHz DDR31920*1080p minden maxon (FXAA High) fix 60fps.
sz: A grafikától tényleg nem esik hasra az ember, de ez talán nem is baj. Több figyelem marad a játékmenetre és a sztorira. A célkereszt hiánya nagyon zavaró, előre félek mi lesz az esetleges hajító fegyverekkel, amiknek nincs irányzéka, amibe belenézz...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest