Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeride69x
csendes tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék ill. tanácsot kérni.
Az első BOSS.Nem tudok vele elbánni,pedig elbújok egy szobába ahol a shotgunok vannak,ő meg rá visszapattannak a gránátjai,keres össze-vissza de nem talál,aztán csak kinyír.
Egy vmit nem tudok:hogyan lehet tárgyat pl:poroltót,gázos palackot eldobni?Ámátőr vagyok segítsetek,előre is köszönöm,szép napot! -
válasz freeride69x #1002 üzenetére
Bal egérgombbal dobod el a tárgyat a kezedből.
Valszeg így sem fog sikerülni neked egyből kinyírni, első alkalommal én is vagy hússzor meghaltam, szóval ne add fel.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, elsőre itt is ugyanez volt, másodikra már jobban ment.
SPOILER:
vakítás poroltóval, gázpalackot és hordót neki, illetve villanógránáttal (vagy gáz, frag) is érdemes megszórni, aztán pl amíg a villanó kiüti, addig shotgunnal/géppisztollyal le lehet amortizálni. elsőre hatalmas szívás volt, másodikra halál nélkül is sikerült vakítógránátos taktikávalDon't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-KP-
addikt
megpróbáltam megölni Taggartot a Detroit Convention Center pályán. De a csákó megölhetetlen. Mekkora vicc Nem öli meg semmi. gondoltam poénból kipróbálom mi történik, ha megölöm. De nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
dances
tag
SPOILER!
Hali!
Kellene egy kis help.
Elég hülye helyen akadtam el.
A végén, mikor egy teremben az emberi számítógépet kell legyőzni:
leszedem a forgó gépágyúkat, a robotokat, mindenkit, kikapcsolom az életben tartó rendszert, s utána odaküld a felemelt Zhao-hoz, de nem tudok vele semmit se csinálni.
Teendő?
Vagy valamit rosszul tettem?[ Módosította: ollie ]
Only the Good die young.
-
-KP-
addikt
De nagyon gagyin van megcsinálva. Benyomok egy typhoon-t például, mellette levő két őr kapásból döglik, a faszi meg csak áll ott ijedten. A termen kívüli őrök meg maradnak friendly státuszban, véletlen sem hostile vagy alarmed. Ha elkezdem lőni Taggartot, jön belőle a vér, folyamatosan de továbbra is csak áll egy helyben ijedten. Őrök továbbra sem csinálnak kint semmit.
Amúgy meg szerintem lenne logika a dologban. Ha megölöm akkor nem kapom meg a befejezését az utolsó pályán például. De így marha gyengén lett megoldva...
-
polonic
félisten
Nektek kíírja a steam az összes achievementet?
Most néztem meg és nekem a 49 helyett csak 25 achievementet ír ki. -
-
KubanitoS
veterán
Majd kiderül.
Egy kis spoiler.
Most ott tartok a játékban, hogy másodjára kellett Kínába repülni és lelőtte a gépet egy rakéta vetős terrorista bácsi és Malik ott maradt meghalni(?).
A pálya végén viszont az egyik szobában, ami egy véres műtőnek tűnik ott fekszik Malik az asztalon, látszólag élettelenül. Ki lehet zsebelni, lehet húzogatni a földön, tisztára, mint egy mezei katonát.
Most ez bug lenne? Csak simán ott a "hullája" semmiféle magyarázat nélkül, semmi videó, vagy megdöbbenés Jensen részéről? Kicsit furcsa az egész...
Mellesleg jó kis pálya volt ez, meghekkeltem egy gépfegyveres löveget, majd a nehéz tárgyak emelése szkill segítségével megfogtam és vittem magammal. Minden szoba ajtajába beraktam a rosszfiúk elé és elbújtam amíg végezte a dolgát.
Ja igen, még egy "bug". A Limb cliniken egy doktor megkér hogy intézzek el egy gonosz katonát, akinek egy húsboltban van a "bázisa". A húsboltban csak egy hulla van és a pocket secretaryből kiderül, hol tanyáznak igazából. A küldetés azonban nem frissül, azt írja ki h nézzem meg mi van a pocket secretaryben. Persze megnéztem, de semmi...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
válasz KubanitoS #1016 üzenetére
SPOILER!
Malikot meg lehet ám menteni, ha időben kinyírod az összes ellenfelet, miután lezuhantok.
Az orvosos melléküldi szerintem bugos. Én is pont ott tartok a második végigjátszásomban, és az elsőben frissült a küldi, miután megnéztem a zsebtitkárt. Bár őszintén lehet, hogy csak lementem a csatornába és elintéztem a fickót, majd elmentem a jutalomért. Mindenesetre most is ki fogom próbálni ezt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
polonic
félisten
Úgy néz ki, hogy jó lett a gépem. Így bele is vetettem magam a deus ex-be.
Csak most realizálódott, hogy többet jászottam vele, hogy milyen zseniális játék. Egyszerűen fantasztikus! Az év játéka, ha nem a legjobb játék, amivel valaha is játszottam.
3 körül kezdtem neki, ezidáig egyfolytában játszottam. De most sem azért hagytam abba, mert untam, hanem mert már 'kifolyt' a szemem.Fejlesztettem a social enhancer augmentációt. Megjelent jobb oldalon egy kis kijelző. Mikor is és hogy kell használni? Tudom, bamba vagyok, hogy nem néztem meg.
[ Szerkesztve ]
-
válasz polonic #1018 üzenetére
Jobb oldalt az a láthatatlanság szerintem. Az F1-el tudod aktiválni.
A social augmentatort pedig párbeszédek közben tudod aktiválni a space-szel, de csak akkor, ha kifejezetten kiírja a párbeszéd közben a játék. Arra jó, hogy pozitívan befolyásold a beszélgető partneredet, de ott sem mindegy, hogy a 3 lehetőség közül melyikkel próbálkozol (miután bekapcsoltad a space-szel). Ha minden elolvasol amit kiír, szerintem egyértelmű lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Na majd akkor a második végigjátszáskor.
Az elején különben próbáltam lopakodni, de a második főellenfél után megtartottam a nehézgéppuskát és miután folytattam a lopakodást a következő pályákon és észrevettek, csöppet felidegesítettem magam, elővettem a nagyágyút és hullottak a katonák, mint a legyen. Jó kis elégtétel volt a sok bosszankodásért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #1016 üzenetére
SPOILER
Malikot megölik. vagy küldött rádióüzit, hogy innentől egyedül vagy, vagy ha elég gyorsan másztál be a liftbe, akkor még lehetett látni a kivégzését. de meg lehet menteni, achievmentért.
kínában bugosak a mellékküldik, rosszul jelzi ki őket.
más: Haas közlegény megpróbált lelőni, de takedownoltam. próbálta már valaki pozitívan meggyőzni beengedéshez?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz proci985 #1026 üzenetére
SPOILER!
Engem megpróbált.
Viszont másodikra egyszerűen betörtem az őrsre a csatornán keresztül, és úgy szereztem meg a cuccot, utána meg már szóba sem állt velem az ürge, és nem is láttam többet a játékban.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
polonic
félisten
válasz proci985 #1026 üzenetére
SPOILER
Egyszerűen beengedett. Azt mondta, hogy menjek. Nem akart lelőni.
Ezután szabadon kolbászolhattam a rendőrségen.--------
Viszont lenne egy kérdésem.
A hetedik küldetésnél tartok. Le kell kapcsolni egy antennát a Direlict Row-ban.
Első végigjátszásra non-lethal módban szeretném úgy, hogy ne is legyen riadó. Eddig ez rendben van. Idáig ez ment is. Na de innentől hogyan tovább úgy, hogy ne legyen riadó?SPOILER VÉGE
[ Szerkesztve ]
-
válasz polonic #1028 üzenetére
SPOILER!
Nem lesz riadó, ha robban az akna. Bár meghallhatják, és odajöhetnek megnézni, hogy mi történt, de nem riadóztatnak, ha nem vesznek észre. De később majd lesz olyan küldi, amikor riadóztatnak akna robbanásnál, itt nem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz polonic #1028 üzenetére
SPOILER
beengedett engem is, azon nem múlott... csak éppen detroit2nél kiléptem a hallba Jensen lakásánál, és pisztolyt hadonászva nekemugrot... szerencsétlenségére point blank távolságról, szóval áldozatul esett egy takedownnak. az előző napi notesze az asszonnyal már nem volt nála, lehet az is kidobta.
ollie: tényleg, Te mint foxyest of the ph!, talán tudod, hogy akkor mi számít alarmednek, illetve tényleg csak akkor bukik e az achi, ha vörösek lesznek a figurák/megnyomják az alarmot.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz polonic #1030 üzenetére
Nem, az alarm azt jelenti, hogy megszólal egy riasztó. Ez többféleképpen történhet.
1. megnyomnak egy ilyen panelt
2. egy robot észrevesz
3. egy kamera észrevesz
4. belemész egy lézerkerítésbe
5. elrontod a hackeléstAsszem ennyi.
Még az sem baj, ha pirossá válnak az ellenfelek, de riasztó ne szólaljon meg. Na meg arra is kell vigyázni, hogy civilek is hajlamosak riasztani.
-
polonic
félisten
Jó ezeket tudni. Köszi!
Az első 4 közül semmi nem valósult meg eddig.
Az utolsónál gondolkoznom kell. Elrontott hackelés volt, de akkor betöltöttem a mentést. Azt nem tudom, hogy minden elrontott hackelésnél visszatöltöttem-e. Lehet, hogy buktam akkor ezt. Már csak a végén derül ki.(#1033) SteeWe
A 'ctrl' a séta, a 'c' meg a guggolás. Ez eszembe sem jutott, hogy guggolva is lehet lassabban haladni, ha megnyomom a 'ctrl'-t.
-
válasz polonic #1035 üzenetére
Szerintem nem minden elrontott hackelés eredménye lesz alarm, de az alarm panel hackelésénél tuti.
A ctrl+c nekem is új, eddig csodálkoztam, hogy miért nem tudtam közel menni az aknákhoz guggolva.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy jó ez a játék? -
válasz dangerzone #1038 üzenetére
A topikjában ilyet kérdezni...
Nekem nagyon tetszik, az utóbbi - talán - 5 év legjobb RPG-je szerintem.
-
dangerzone
addikt
Na az meggyőző.
Csak mert véletlenül rátaláltam a honlapjára, és így külsőre bejön. De én személy szerint még nem nagyon hallottam erről a játékról, de most hogy az elemzéseket is olvasgatom, jónak tűnik.
Mostanában elég szegényes a játékkészletem, ideje lenne beújítani.RPG-m meg utoljára a mass effect 2 volt. Rég is volt
-
válasz dangerzone #1040 üzenetére
Nekem az tetszik benne igazán, hogy rengeteg játékstílust megenged. Úgy is végigjátszhatod, hogy mindenkit megölsz, de úgy is, hogy - a bossok kivételével - senkit.
-
Mukorka
addikt
Ez inkább akció fps rpg elemekkel, még a mass effectben is több rpg elem van. Persze igazi rpg inkább az elder scrolls széria. Ettől még nagyon jó és egyedi a játék
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
válasz Mukorka #1042 üzenetére
Na ne. Nem sok RPG játékban választhatod meg ennyire szabadon a játékstílusod, a szereped. Az, hogy én mondjuk nem vagyok hajlandó megölni senkit, 100% szerepjátszás. A Mass Effect ehhez képest sima lövölde.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
SPOILER
Komolyan. Hogy a francba kell Barrettet kinyírni? Mivel nem a gyilkolászós módra mentem rá, így semmi hatásos csúzli nincs nálam, csak egy pisztoly. Van mág pár emp és sokkoló gránát.
Esetleg a robbanó hordókkal szórakozzak?[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
-
válasz polonic #1047 üzenetére
Összesen 4 bossfight van, a nehézsége a taktikától függ. A második pl. nagyon könnyű egy bizonyos módszerrel, a harmadikkal meg mindig megszenvedek. A negyedik (utolsó) szerintem kifejezetten könnyű, bármit is csinálsz.
Jensen a Chiron Building-ben lakik.
-
Wolverine
félisten
Hmm. Az eredeti, első Deus Ex legendás játék volt... kész csoda, ha nem hallottál róla.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dr V
őstag
Üdv!
Van egy kis problemám: amirko az S!es küldetés végén Cassandrával beszélek, h teljesítsem a küldetést, a leavre v a witnessre rákattintva kilép a játékból a windowsba... bármilyen sorrendbe kattintva az eredmény ugyanaz, kilép. Patchelve van a game, ezt a problémát nem találtam a neten sehol. Valakinek nincs ötlete megoldásra? (Hamár a küldetés miatt a teljes rendőrséget átkutattam...)
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest