Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #2849 üzenetére
És ugyanazok a brilliáns írók fogják írni, akiknek a PC verzió 12-éveseknek szóló degenerált szövegkönyvét is köszönhetjük?
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Snike
aktív tag
Szia!
Ez egy akciójáték, amiben egyszerű, akció közben is felfogható párbeszédek vannak.
Viszont a LORE ahogy az első részben, most is ott van a háttérban - azoknak akik többre kiváncsiak meg fogják találni játék de leginkább az interneten hogy mi is történt/történik a Destiny világában.Véleményem szerint nem rossz a történet, sajnos a játék nem 100%-an adja vissza!
PS5, mert az jó! :)
-
bunfi
őstag
Az egyszerűen felfogható és az óvodás az nem ugyanaz. Ez az utóbbi kategóriát erősíti az esetek 95%-ban, a maradék 5% pedig nem lesz vicces/jópofa/kreatív miután végighallgatod századszorra. Elhangzik, hogy az Infinte Forestből még senki nem jött vissza. IGEN? Mi ezt a memót nem kaptuk meg, mert ki-be járkálunk... Megmentettük a várost és úgy beszének hozzánk az NPC-k mint valami kezdőhöz vagy szimplán hülyéhez?
A nevetségesen ostoba szóviccek (pl. you know the drill), amit kénytelen vagyok végighallgatni minden egyes public event, strike, patrol előtt, közben és után... alapból sem volt szórakoztató, nemhogy azután, hogy több tucatszor kellett meghallgatnom, mert 2017-ben a dialog volume opció egy beállítások menüben túl nagy kérés.
Ha konzolon játszod, akkor kiegészítő infó: nem ugyanazok a szövegek. A PC-s verzió kapott egyet külön, amelynek a hangvétele a fentebb taglalt irányba "mozdult" el.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Tapasztalataim szerint két ok állhat egy történet kibővítése mögött:
1. Annyira magával ragadó a sztori, hogy muszáj valahogyan még tovább bővíteni - ha már az eredeti platformon nem lehetséges
2. Annyira pitiáner semmi a sztori, hogy muszáj valahogyan elmagyarázni/érdekessé tenni azok számára akik fogékonyak
Engem személy szerint mindig is a kibővített történetek érdekeltek jobban, mint egy solo sztori:
1. Star Wars Expanded Universe (így most a Disney nekem ellenség)
2. Dűne könyvek (nevetséges az a pár filmes próbálkozás, de a játékok sem hagytak hátra maradandót történetileg)
3. Alien
4. World of Warcraft
stb...Betege vagyok annak, hogy többet és többet ismerjek meg erről, így nálam minden ilyen welcome. Ha minőségben is elér egy szintet akkor még fizetni is hajlandó vagyok érte
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #2855 üzenetére
Én is nagyon szeretnék többet megismerni, mert érdekes univerzum. Hatalmas potenciál van benne. De ha óvodásoknak készül, akkor köszi nem és b@sszák meg magukat.
-
Snike
aktív tag
A D1 időszakában volt egy telefonos alkalmazás és webes felület ahol háttéranyagot tudtál kibontani elolvasni (történetek, versek, naplók).
Akkoriban 1-2 elovastam, de mivel azokat is unlockolni kellett, kicsit belefáradtam (ha jól emlékszem ghostokat/kincseket kellett megtalálni hozzá a pályákon).Sajnos abban igazad van, hogy "az infinite forest-ből senki sem jött még ki" - miközben mi meg már ki-be mászkálunk - tipusú részek hiteltelenné tesz néhány szereplőt.
PS5, mert az jó! :)
-
bunfi
őstag
A Grimoire nem volt egy jó megoldás, de az elhagyása sem a jó irányba tett lépés. Elfért volna a menüben is, hogy ne kelljen a játékból kilépni. Azthiszem egy pár RPG-ben láttunk hasonlót, nem hiszem, hogy agysebészet lenne...
A történettel és a lore-ral egyébként nincsenek (nagy) problémák. Persze azért a Saint-14-es quest felvet kérdéseket, hogy ezt most miért kellett...
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
-
szallasi007
őstag
Tud valaki vmi megoldást a Nessus Heroic Adventure bugra? (az elsőt meg tudtam csinálni a 2. és 3.-ra azt írja hogy Already Active de nem látszódik a térképen így nem tudom a kockákat csinálni)
-
szallasi007
őstag
válasz szallasi007 #2860 üzenetére
Bocs a Merkúron lévőkkel van a gond
-
TTomax
félisten
Aktiv magyar klánt keresek pcn.TTomax#2266
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ldave
félisten
Úgy látszik ki lehet magunkat zárni a Forge fegyver küldetések során:
- múlt héten megcsináltam az elsőt amit adott Vance (scout), majd a hand cannon-t is és elkezdtem a harmadikat, amit nem tudtam befejezni reset előtt
- a héten befejeztem a félbehagyottat (pulse) majd Vance adta kapásból a következőt, a kardot
- a kardot befejezve azonban nem tudok folytatást választani, várhatok ezek szerint a következő reset-igA Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #2865 üzenetére
Mindegy, nem adja be. És a Bungie szerint minden rendben van:
We have verified with the appropriate teams that the Forge feature is working as intended.
Ezzel az a fő szívás, hogy doboz nélkül az alapanyagokat se lehet gyűjteni
A Slime draws near! Command?
-
Hunbeast87
senior tag
Egyszer már szerettem volna jelentkezni, de akkor éppen tele volt. A kis hét fős magyar klánunk sajnos semmire sem elég, ebből pedig csak ketten vagyunk aktívak.
Köszönöm az infot , be is adtam a jelentkezésemet a klánba mapkoo87 néven.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
i@lex
őstag
Én végeztem az e-heti négy darabbal is, már csak három pont nem világít, illetve középen a szem. (már ha az is világítani fog)
Gondolom jövő héten jön az utolsó kör. Remélem a szem lesz az utolsó forge, és az valami übercucc lesz, vagy valami exotic, mert az eddigiek max infuse-ra voltak jók.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
Valószínűleg Sagiralesz az exotic shell formájában, János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az NPC adja a ladakat, (bennuk egy-egy fegyverrel) amelyekhez aztan ossze kell gyujteni a nyersanyagokat kulonbozo eventekbol. Jo sok farmolas aran persze.
Az eroteret ki lehet nyitni, ha a megfelelo sorrendben aktivalod a lada ikonokat a teremben. (Erdemes kinyitni, legendary engramot ad)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
PC-n RAID-re heti 2 napra keresünk 1-2 fix embert, ami elvárás:
- csapatmunka
- TS használata
- min. 310-es szint (DLC miatt)
- heti 2x, este 7-8 után raid-ben való aktív részvétel, preferált esték kedd-szombat, de ez még pontosításra kerülNem most először toljuk simát, prestige-t, ügyes srácokból áll a csapat.
Ill. nem gond, ha még szűz vki ilyen téren, gyorsan elmondjuk a lényeget!
Ha érdekel, vegyél fel, majd írj rám Bneten, accountom az aláírásomban.
Köszönöm a figyelmet,
KriszOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bencus88
nagyúr
nem kellett volna már a milestones-nak frissülni?
-
ldave
félisten
Leesett a hó!
-
Hunner
senior tag
You’re Welcome: Detects caches and resources within a 75-meter range on Mercury.
Omni-Telemetry: Generate Gunsmith telemetry data on any elemental weapon kills.
Scion of Mercury: Increased Glimmer and chance to obtain additional faction consumables on Mercury.
Nem egy top all-round ghost, de Mercury-ra ver mindent.Kéne még 16 Paradox Amplifier és meg is vagyok.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
ldave
félisten
Ez a Dawning engram, heti egy ami ingame szerezhető, a többiért fizetni kéne?
-
Hunner
senior tag
"Egyik Ghost sem az"
Azért ezek az all location exoticok hasznosabbak mint a Sagira's shell[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
válasz l.skywalker #2890 üzenetére
Nem. Maradt a Bright. Dawning engramot a Dawning eventekért lehet kapni.
Első engram ajándék volt, a második 5 Mayhem pvp-ért járt, a harmadik pedig 5db strike-ért. Utána nem kaptam followupot.Mivel a UI nagyon jól mutatja a semmit mint mindig, szólok, hogy a Mayhem, ugyanúgy húzza a powerful engramos Call to Arms-t, és a Strike, lehet Heroic is, nem kell a simákat csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
napi 1 a giftes questbol aztan minden resetkor lesz megint eventes milestone abbol jon max 2
egyebkent egyre jobban erzem. hogy marhara felduhit ez az eververse store. rohadt nagy mocsoksag. hogy gyk. minden amiert erdemes lenne grindolni egy rng paywall moge van zarva. eddig nem zavart mert ugy voltam vele, hogy cosmetic de rajottem hogy ez baromsag. armor/ghost/sparrow ezeknek mindnek van ingame haszna es endgame jutalmakkent kene jarniuk. 1x hasznalatos shaderek egy limited eventnel? gg bungie mennyi ideje konyorgunk mar hogy lehessen shadereket tomegesen torolni neg adjanak tobb vault helyet. basznak ra. az biztos, hogy tolem egy fillert nem fognak latni a mocskos rng lootbox szarjukert. az egesz jatekot az eververse kore epitettek.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Teljesen egyet kell értsek. Bennem is felmegy a pumpa, ha valaki azzal jön, hogy ez csak "cosmetic",.
Egy Rainbow Six Siege vagy Overwatch-ban nem érdekel, de egy looter-shooter, MMO-szerű játéknál, mint a Destiny a kozmetikai cuccok ugyanannyira fontosak, mint a fejlődést érintő gear-ek! Erről szól az egész játék! Egyedivé, különlegessé tegyük a saját karakterünket.
Ha ez marad az irány, akkor én is ki fogok szállni a játszmából.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Hunbeast87
senior tag
Attól ez még ugyanúgy kozmetikai tárgy, mint bármelyik más játékban, de!
A Bright Engramból azért eshetnek modok is. Plusz egy jó Ghost Shell is jelenthet némi pluszt (plusz consumable nem jön rosszul pl.). Az a kettő nem annyira "cosmetic".A részemről a többi csak fashion és ez van, elfogadom. Én így állok hozzá, mindenki más és más.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
C4mp3r
addikt
válasz Hunbeast87 #2895 üzenetére
de ez nem egy rohadt f2p jatek, itt mar mindenki kifizetett minimum 60-80 eurot a jatekert es olyan dolgokert amiknek siman elerhetonek kellene lenniuk jutalomkent van pofajuk meg penzt elkerni. azzal meg ne jojjon senki, hogy lehet grindolni xp-t az engramert, amikor pont most kaptak oket csalason es erre azt a fixt talaltak ki, hogy megdulazzak a grindolni valo xp mennyiseget. a jatek massziv content aszalytol szenved es akkor kiadnak egy dlct amibol az itemek fele paywall moge van zarva de a penzt azert elkerik erte. ez itt a legnagyobb problema, amit nem ertenek meg emberek, hogy itemeket, amikert erdemes lenne grindolni es csomo embert lekotnenek/jatekban tartananak beraknak a cash shopba igy elerve azt, hogy ha latsz valakit mondjuk egy fasza emottal vagy armorban nem azt fogod gondolni, hogy ajj mennyit grindolhatott erte/milyen nehez activity aran szerezte meg, hanem hogy na a gyoker vagy nagyon szerencses volt es kiesett neki, vagy egy csomo penzt beleolt a lootboxokba.
eververse armornak meg ugyanugy vannak statjai csak 10esen kapod meg es infuseolni kell, tehat marhara nem csak cosmetic, nem beszelve arrol, hogy mennyivel jobban neznek ki a lootboxos armorok, mint a szarok, amiket a vendoroktol tudsz megvenni. (milyen meglepo)
kar erte, mert egyebkent nagyon szeretem a jatekot azert is vagyok meg aktiv, akovetkezo dlct meg megvarom ha mar megvettem a season passt ha az is hulladek scam lesz akkor lepek en is.
-
Hunbeast87
senior tag
Az armorokat kifelejtettem, bár az direkt van így csinálva és így el van rendezve az, hogy ez csak egy skin.
Az Overwatchot is megvettem, ha ott sem esik ki semmi event alatt ládafarmolással, marad a lootbox vásárlás.Én ezt a játékot PC-n kezdtem a 2. résszel, így nekem az előtörténet nélkül nagyon tetszik. Vagy tetszett eddig. Túl sok negatív dolog derült ki mostanában a játékról, amitől nem olyan örömteli a játék. Legyen az az XP trükközés, a Three of Coins bug (természetesen már én is használtam belőle), Fated Engram duplicate-et ad, Mercury semmilyensége és a falatnyi Osiris quest. A DLC-t meg és nem vevős pwer level szint emelés raidben stb. Csupa-csupa rossz és negatív dolog derül ki, nekem ez veszi el a kedvemet lassan.
De ez ismételten és szigorúan csak a saját vélemény.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szánalmas ez a Bungie. Nem elég hogy a Three of coins nem működik rendesen, azt majd csak jövő év elején javítják meg.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest