Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Szia,
Nekem most jelenleg egy Dell Ins 5521 gépem van, YT-bal 6 óra 53 percet bír. Közepes fényerőn
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
-
Daninet4
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron Duo 1090-es gép telepítéséhez lenne szükségem segítségre. Pendrive-ról újra raktam a gépet csak az a baj így nem akarja elfogadni a drivereket a gép.
Azonban van rajta egy recovery rész, és ennek telepítéséhez kérnék segítséget. Hogy tudnám megoldani?Köszönettel:
Dani[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz Daninet4 #32754 üzenetére
Windows indításkor F8, helyreállítás menü, gyári állapot visszaállítása. De ha pendrive-ról újratetted, akkor gyanítom a recovery már nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
ch13
csendes tag
válasz Damage401 #32752 üzenetére
Köszi!
@Chaser: Nincs akkora különbség árban az i3 i5 között azért választottam az i5-öst, + 8 gb ram van benne, ami kelleni fog, mert egy-kettő virtuális gépet lehet futtatni kell rajta.Kicsit hülye kérdés, de ez is olyan ha nem szükséges akkor csak az integrált videokártyát használja?
A másik kérdés, hogy a DVD író helyére lehet SSD-t rakni? -
Damage401
senior tag
Szia,
Igen, ha nem kell a kraft, akkor az Intel IGP megy és halk.
Lehet SSD tenniSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
somasz
Topikgazda
Jön egy pár e4310 hozzám, milyen kijelzőt kéne belepróbálni? Lenovo x300?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
n_stolz
tag
Hallo!
Segítségre volna szükségem. Egy Dell Inspiron 3521-es gépet vettem, majd feltettem rá a Win7-et. Sajna a Dell telepítő lemezt nem adott a gép mellé, így a webes dell supportra hagyatkoztam. Viszont az wifi sehogyan nem akar működni, hiába telepítettem fel bármelyik drivert a Dell oldaláról. Mi lehet a gond? Tudtok segíteni?
Köszi előre is!
Üdvn_stolz
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Dell E5530-ban megvettem az 5560 3G WWAN kártyát. Megy a mobilnet, de 2 dolgot nem értek: a pöcök nem csak a wifit, hanem a mobilnetet is kapcsolja a laptop oldalán. És alapból mind a kettőre csatlakozik - de vajon ilyenkor van annyira intelligens, hogy az adatforgalmat alapjáraton a wifin keresztül bonyolítja és nem a mobilneten?
-
SzaboZE
addikt
válasz kalapacsolok #32761 üzenetére
A prioritást a hálózati beállításoknál állíthatod. Viszont én amondó vagyok, hogy ha van wifi kapcsolat, akkor inkább tiltsd le a mobilnetet. BIOSban beállíthatod, hogy a wifi kapcsoló miket kapcsoljon. A BT, WIFI és HSDPA kapcsolatot lehet bármilyen variációban beállítani rá. Nekem pl csak a mobilnetet kapcsolja.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
csdm
senior tag
Ma szétszedtem a laptopot egy Dell D630-t , és azóta ha filmet nézek,a kép nem folyamatos. de nem olyan mintha szaggatna a CPU miatt, hanem mintha a kép késne, tehát úgy tűnik mintha a kijelzővel lenne a bibi.Főleg a gyors képváltásoknál látszik, hogy kockásodik a kép. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Ma megpróbáltam a doksi szerint kicserélni az E6230 billentyűzetét.
A csuklótámasz mindenhol kipattan, csak az sk. piros nyíllal jelölt részen (a sarokban) meg sem moccan.
Elméletileg nincs ott semmi ami tarthatná. Feszegetni nem merem.
Valami ötlet?" Babra munka, de megéri! "
-
somasz
Topikgazda
válasz kutyuska #32766 üzenetére
elsőre elég szopó kicserélni, nekem másodiknál már könnyebben ment...
Bal oldalt és középen ki/átnyomod a kijelző felé a palmrestet, így jobb oldalt marad egy műanyag kampó kb. a hangszóró helyénél, ami fogja. Ezt egy kicsit meg kell mozdítani a körbekerettől elfelé valamivel, ami odafér. Magát a palmrestet a zsanérok fele kell egy kicsit tolni, a keretet meg egy kicsit magad felé húzni. Elvileg így működik.[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Krystal_s
addikt
Most hogy itt olvasgattam eszembe jutott, hogy az 5521-ben nálam is egy "kapcsoló" (F2 gomb) szabályozza egyszerre a Wifi-t és a Bluetooth-t. A másik gépemen külön lehet őket állítani és van olyan lehetőség is, hogy a Bluetooth ikonon jobb klikk és ott kitudom választani, hogy ki- vagy bekapcsoljam.
Mivel ritkán van rá szükségem szerintem felesleges, hogy folyamatosan bekapcsolva legyen (jelet sugározzon). Nem tudjátok, hogy lehetne külön a BT-t kikapcsolni Windows7 rendszeren belül ? A menüjében nem találtam sehol Disabled, Enabled részt, gondolom a driver miatt...
Nem tiltani szeretném, hanem csak kikapcsolni. Tiltás azért nem jó, mert az nálam bekavar a Wifibe és most azt szeretném békén hagyni.
Intel Centrino 2230 (borzalom) kártyáról lenne szó, amiben együtt van a Wifi és a BT. -
dankemeklood
csendes tag
Sziaztok! VGA-mat szeretném erősebbre cserélni a jelenlegi laptopomban. Tud valaki szakmai segítséget nyújtani abban, h egyáltalán lehetséges-e. Dell Inspiron N5111 - Intel Core i7 2630Qm-8GB RAM-Nvidia GeForce GT525M. A cél egy legalább GT650M-et megcélozni. Köszi a segítségeket!!!
-
DNReNTi
őstag
válasz dankemeklood #32772 üzenetére
Gondolom az N5110-re gondoltál Szerintem nem lehet, alaplapon van a vga, és a specifikáció szerint csak GT525M-el gyártották, tehát még alaplap csere se jöhet szóba.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
dankemeklood
csendes tag
Ettől féltem. Köszi a választ! Egyébként nem tévedtem, N5111 a tipus vagy 15R, de N5010-nek is hívják. Ha jól tudom, az N5110-esekbe nem került 4 magos proci.
-
norbalia87
tag
Sziasztok!
Egy egpu-t szeretnek a laptopomhoz, ami vagy mini pci-e-n vagy express card sloton keresztul kapcsolodna gephez. Egy dell xps L701x laptopom van, amin nincs express card csatlakozo, es a mini pci-e csatlakozoban pedig nem vagyok biztos. A setup guide ennyit mond: one full Mini‑Card slot
one half Mini‑Card slot. A csatlakozo amit en mini a mini pci-e csatlakozonak tippelem a billentyuzet alatt talalhato es wwan felirat talalhato "rajta"
A kerdes roviden: valoban mini pci-e csatlakozo amit felfedezni veltem, ill alkalmas lenne egy egpu csatlakoztatasara?[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Hali!
Pár percen belül megszeretném rendelni a következő laptopot. Csak még nagyon gondolkozóban vagyok, hogy +4GB memóriát rakjak-e még bele 10ezer Forintért, illetve 15napos pixelgaranciát 4ezer forintért. Ezeket nem tudom igazából eldönteni és már órák óta agyalok rajta és keresgélek neten, de igazából nem találtam meg még a választ erre.
Amire használnám: játék, programozás, filmnézés, ilyesmi, stb.
Előre is köszönöm a gyors válaszotokat! -
runner 125
nagyúr
Általános felhasználás mellett elegendő a 4gb is. Ezt neked kell tudni, h szükséges-e a 8gb.
Pixelhiba gar viszont jó dolog.Sokan érvelnek a 8 napos elállási joggal, viszont azzal tisztában kell lenni, h ez esetben a gépet sértetlen, hiánytalan (zacskók, stb), becsomagolt állapotban kell visszajuttatni, érték biztosítva, saját költségen.
S, ezek után a cégnek 30 napja van, h a pénzedet visszautalja, sőt, ha valami nem oké a géppel, jogosan vonhatnak le a gép árából.
Viszont, ha kéred a 4k-s pixhiba gart, és pixeles a panel, kicserélik neked a gépet, amire szintúgy élni fog a pixhiba gar. (Újraindul 15 munkanap.)A típus egyébként jó választás, ennyi pénzért jó vétel.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Scale
őstag
válasz runner 125 #32777 üzenetére
Köszi. Akkor a pixelhiba garancia az már biztos.
Utólag is lehet bele rakatni memóriát ugye, hogy ne vesszen el a garancia? -
Chaser
legenda
válasz soldi3r #32778 üzenetére
Amiatt nem állhatsz el, ISO szerint megvan határozva mi minősül garis pixelhibának. Ha neten veszed akkor persze elállhatsz 8 napig, megint más kérdés hogy saját ktsg-en vissza kell juttatni és a kiskernek 30 napja van visszaadni a pénzt.
Scale: Az első napokban ki szokott ugrani ha valamelyik defektes, utána már kicsi az esélye.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
PSasa
tag
Sziasztok,
Dell laptopok között keresgélek.
Ami eddig biztos: i3, HD7670, min 4GB RAM, min 500GB HDD
De a kijelzők közöt nem tudom, hogy mi a különbség illetve, hogy melyik felbontásnak mi az előnye hátránya (1600x900 vs 1366x768; illetve melyik mire jó HD LED fényes TF; HD TrueLife WLED
Szóval ebben a kijelző kérdésben kérném a segítségeteket.
Kösz -
Chaser
legenda
HD LED = TrulifeWLED, paraszt vakítás...HD ocsmány, HD+ kevésbé, FHD már korrekt, röviden ennyi. Ez persze 15.6"-ra vonatkozik, ott HD+ kb olyan mint 15.6-on a HD. Minél nagyobb pixelsűrűség annál nagyobbak a betekintési szögek. Ha sokat ülsz a gép előtt HD-t ne vegyél, alkalmatlan filmnézésre, játékra, na jó, kb 10 fokos tartományban látható képet ad.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Refurbished dell latitude eladó laptopokat hol keressek? e6430 érdekel elsősorban
Üdv:
ImmyApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
ch13
csendes tag
[link] Ha innen rendelem meg a laptopot az jó?
-
Damage401
senior tag
Igen,
ÉN is innen rendelt és pont ilyent Korrektek
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Ha felteszed a legújabb Bios Frissítést, teljesen megleszel vele elégedve. Első körben zúgott folyamatosan a venti, majd jött egy Bios up A08, de az valahogy nekem nem jött be mert lassúcska volt a gép, nem pörgött, a vinyó ment éjjel nappal. Aksi időt se jelezte ki normálisan. Jött most az A09 ezzel minden krakkol. Google chrome A08 4 ms alatt nyílt meg teljes windows betöltést megvárva. A09 1 ms alatt. Kattintok rá azt már dobja is fel. 8730m nem fogsz csalódni az tuti. Crysis 3 mediumon 35 fps. Far Cry 3 Highon ugyan ez
-
ch13
csendes tag
Fasza Bios frissítés mennyire bonyolult?
-
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32792 üzenetére
Biztos, hogy a Bios frissítés (A9) után lett gyorsabb a géped ? Nem azért, mert újratelepítetted a rendszert ? Durva lenne, ha ennyit számítana a Bios, de ha így van, akkor lehet, hogy én is frissíteni fogom.
A Bluetooth (#32769) kérdésemet nem olvastad ? Te hogyan szoktad külön kikapcsolni ? -
törölt tag
Dell 3521-nél mi a különbség az A08-as és az A09-es bios között.Néztem, mind a kettőnél ez szerepel:
Fixes - Not Applicable
Enhancements - Enhance ROM based Diagnostic tool. -
Damage401
senior tag
válasz Krystal_s #32794 üzenetére
Nekem onnantól lett gyorsabb. Ezzel még nem foglalkoztam, de ha tippelnem kellene, akkor Windowson belül letiltom a Wifi karit. Nekem bejött ezzel az A09 a gép, pedig törtem a fejem hogy visszaküldöm a picsbe. De most nagyon megvagyok vele elégedve. Sőt a Wifihez is jött ki új driver ami a honlapon fent is van. 2013.08.15 hóval
-
Blaise7
tag
Sziasztok!
Egy Dell Vostro 3360 boldog tulaja vagyok. Most sikerült szereznem egy mSATA SSD-t hozzá.
Az Intel RST-val szeretném cachelni a Windows 7-et, de már a legelején megakadtam. A BIOS-ban nem tudom a SATA módot RAID-re állítani, mert nincs olyan lehetőség (csak IDE ÉS AHCI).
Windowsban a registryk buherálásával ez orvosolható, vagy mi lehet a megoldás rá? -
Krystal_s
addikt
válasz Damage401 #32796 üzenetére
A tiltás nem egy "elegáns" megoldás és nálam az bekavar a Wifinek. Nem lesz stabil.
Normál esetben, mint pl egy másik gépemen simán jobb klikk és betudom kapcsolni, amikor szükségem van rá.Viszont a Dell-nél nincs ilyen lehetőség a jobb klikk menüben sem ...(Beállításokban sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest