Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Szabadh #32050 üzenetére
Firmware, azonosító, nem fizikai ezköz. Át lehet flashalni ha a dellnek is ilyen egyedi azonosítós cucc kell, de a folyamat nem visszafordítható és lehet nincs is hozzá megfelelő fw. Majd a témában jártasabbak megmondják mit lehet tenni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SzaboZE
addikt
válasz Chaser #32049 üzenetére
"Csak olyat rakhatsz a gépbe amin dell fw van."
Ez így nem igaz, nekem nem delles is ment benne. De ha lenovos a kártya, akkor azért nem megy, a lenovo köti a gépeihez a kártyát.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #32055 üzenetére
szerk: Vagy csak a specifikus lenovo wlan nem megy más gépben, az is lehet. Rég szenvedtem már ilyennel, nem tudom
Hát igen, régi inspironok más világ. 1525-ön gépelés is rendben van, hűtés is, szerelhetőség meg már már egy TP szint.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pckownz
őstag
N5110 -nél az ide PCH Diode -ra mért Aida-s 86 fok az sok?
Most úgy vagyok vele, hogy kiakartam próbálni végre egy játékot, és ~5perc után leáll a gép.
Bekapcs, aida indul és ~70fokon a cpu, ~62-64 fokon a vga, PCH Diode meg 89-90fokon.
CM Notepal E1 van alatta.Ez így a leállás után ~10percel, full idle.
i7 és GT525M -es változat. Esetleg az dobhat a hőfokon, hogy van külső monitor is a gépen?
-
djsensore
tag
Sziasztok!
Segítsetek, hol tudok alaplapot vasarolni dell laptophoz?
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz pckownz #32058 üzenetére
Játékra ott az asztali PC/konzol, vagy az alienware gépek, ha már laptopban gondolkodunk... Ja, hogy az drágább.
Egy beszálló kategóriás laptopba pont a csúcs processzor kell, meg egy dedikált kártya. Most már látod, hogy nem játékra való.
Egyébként szedd szét, tisztítsd meg, akár még pasztát is cserélhetsz, úgy is nyerhetsz pár fokot...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
pckownz
őstag
válasz kiskaktusz #32062 üzenetére
Garis gépet szétszedhetek?
Mellesleg nem játékra lett véve, nem véletlenül most tűnt csak fel, mivel március óta nem futott rajta játék
(Najó, Age of Empires 2 mégis ) -
kiskaktusz
addikt
válasz pckownz #32063 üzenetére
Garis gépet szétszedhetek?
Egy asust, vagy egy samsungot nyllván nem, de ez dell gép, ezt szétszedheted, akkor sem bukod a garanciát. Feltéve, ha nem barmolsz szét semmit.
De van user manual step by step leír mindent, meg van ezer yt videó, ahol megnézheted a gyakorlatban is, de egy tisztítás amúgy sem egy összetett feladat."Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
törölt tag
dell e4300, az f5 gomb felett miért villog a lefele mutató nyíl szimbólum, és hogyan lehet kikapcsolni?
fn + f5-el próbáltam, azzal nem. -
mghltm
addikt
válasz #95590400 #32065 üzenetére
hibat szokott jelezni a caps/num/scroll lock villogassal
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
SzaboZE
addikt
válasz pckownz #32058 üzenetére
Hűtőt kellene tisztítani (nem a pch dióda miatt). Azért a szétszedést csak annak javaslom, aki látott is már ilyet, mert elbarmolás esetén a gari ugrik. De ha garis, akkor miért nem viszed szervizbe?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
premete
veterán
válasz SzaboZE #32068 üzenetére
A lényeg az hogy látott-e már ilyent, vagy tudja-e értelmezni a service manualt.
Ne tudd meg, tegnap erre járt 2 köcsög kiscsávó (vagy 1, két nicken), akik annyira sötétek voltak, nemcsak a számítástechnikához, de az alsótagozatos nyelvtan is magas volt nekik, mint lapostetűnek a kosárpalánk, előadták, hogy minden Dell hűtése rossz, és a 6 éves FuSi (nem üzleti darab) az tuti jó a mai üzleti környezetben.
Szóval, sajnos vannak ilyen agyatlan barmok is, akiknek nem ajánlott még az akku cseréje sem, mert azt is elba***ák.
Csak azokat a jóérzésű, információszerzés miatt a topikot olvasókat sajnálom (ők a nagyobb rész, kvázi a jéghegy víz alatti része), akiket ez a pár idióta félrevezet.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
pckownz
őstag
válasz SzaboZE #32068 üzenetére
Igen, szervízbe fogom vinni, nem akarok vele szöszölni annyit, meg pasztám sincs kéznél. Kérek majd céges gépet addig.
Bp-en hova tudok vele becsattogni?szerk:
A pch diode -dal kapcsolatban tudsz nyilatkozni?
Kerestem a chipset hivatalos manuáljában, de nem találtam semmi értelmezhetőt.[ Szerkesztve ]
-
albi31
aktív tag
válasz kiskaktusz #32064 üzenetére
Én sosem preferálom az ilyen "csináld meg otthon magadnak"projektet mert az esetek 90%-ban el lesz cseszve!
-
kk831228
addikt
-
mghltm
addikt
válasz pckownz #32070 üzenetére
veluk egyeztess: HUMANsoft – Dell szerviz
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
cellpeti
nagyúr
hello, sziasztok!
e4300hoz keresnék DVD írót. Nem tudtok valakit itt a HA, akinél érdeklődhetnék?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Aflamin
tag
Üdv!
Van egy új Dell Inspiron 17R SE 7720, 8GB ram, 1GB vincsi ,NVIDIA GeForce GT 650M videóval és természetesen Linux-al.
Erre csak 64 bites Win7 v, Win8-t érdemes feltenni?
Mivel a notebookhoz nem igen értek, kérdezném, hogy az OP.rendszer után a milyen drivereket és milyen sorrendben kéne feltenni, hogy minden (wifi,ethernet,hang,vga,BT,touchpad) rendben működjön? -
rerebere
tag
válasz Aflamin #32075 üzenetére
Szia.
Ha ki szeretnéd használni mind a 8giga ramot akkor érdemes 64bitest felrakni, mert a 32bites rendszer csak 3,5 gigát tud felhasználni.
Érdemes előbb a chipsettel + USB3-al kezdeni, utána a videókártyákkal (van benne Intel és a GT650M), utána hagkártya, aztán a többit tetszés szerint.
Innen szedheted le: [link]
Az itthoni modellekben javarészt az inetl wifi and BT van érdemes csak azt a drivert leszedni. -
rerebere
tag
válasz pckownz #32070 üzenetére
A PCH-Diode a déli "hídon" lapkán van egy inteles okosság. Az 80-90 fokig teljesen rendben van.
Próbáld meg úgy elhelyezni a gépet tisztítás után, (főképp játék közben) hogy az alján lévő borda, ahonnan a venti szívja a levegőt szabadon legyen. sokat fog javulni a gép hőmérséklete.
Én pl. két könyvet rakok előre és hátra alulra és ez fogad játék közben (dell 7720): -
SzaboZE
addikt
válasz K Norbi #32078 üzenetére
Inkább ne, beszéljétek meg privátban, de engem pl nem érdekelnek mások hőmérséklet adatai. Ha baj van, a gép szól (lekapcsol, újrainduláskor jelzi a hibát), azon kívül teljesen felesleges nézegetni.
-
K Norbi
addikt
A (#32078) Kérdésemre Privibe várom a válaszokat.
-
Pearl11
csendes tag
Sziasztok!
Egy M5040-es laptopon a következő a hibajelenség:
két hete bekapcsolt wifivel fagy a Win7 az Üdvözöljük képernyőnél. Ha kikapcsolom a wifit, akkor elindul, utána bekapcsolom és felmegy a hálóra és működik.Safe módban simán elindul.
A Dell weboldalán azt tanácsolták, hogy tiltsam le az energia beállításoknál a wifi kikapcsolását, és a teljesítménycentrikus (High Performance) sémát válasszam.
Miután ezeket beállítottam, el is indult a gép wifivel, de akkor az állapotikonoknál azt jelezte a Win7, hogy "telep nem észlelhető".
Azóta ez a hibajelzés konstans megvan Safe módban is, de normál indításnál továbbra is lefagy az Üdvözöljük képernyőnél.
Valami ötlet, látott már valaki ilyet? -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Dell 6420-asom van, es jobb oldalon van 3 gomb a hangero szabalyozo gombok. A billentyuzetem vilagitos benne, de az elobb emlitett 3 gomb nem vilagit. Ez hiba vagy tenyleg nincs megvilagitasuk?
Koszonom,
Fulmi -
mghltm
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz Pearl11 #32087 üzenetére
Ki kellene próbálni a gépet egy másik operációs rendszerrel. A "telep nem észlelhető" hibajelenség nem feltétlenül van összefüggésben a wifi problémáddal, leginkább akku hiba szokott így jelentkezni.
-
Aflamin
tag
Üdv!
Felment a 64 bites W7 Home Premium a Dell Inspiron 17R SE 7720-ra.
De az eszközkezelőben valami "SM Bus" felkiáltó jeles!
Mi lehet ez és mi kell neki?
A webkamerának kell valami driver? -
somasz
Topikgazda
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan programról D510-hez, amivel az akksi töltési és kisütési limit értékeit lehet módosítani?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
premete
veterán
válasz gordonfreemN #32093 üzenetére
Miért akarod módosítani, nem jó a gyári beállítás?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
Ilyen kategóriájú lenovon vagy hp-n egy led világítja meg felülről a billentyűzetet, az talán jobb? Szerintem meg ritka igényes a billentyűzet háttérvilágítás.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
(#32097) SzaboZE mar a lenovo-nal is bevezettek a hattervilagitast, megjott az eszuk par ev utan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest