Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tüzi

    veterán

    válasz SzaboZE #24726 üzenetére

    No, az akku fel van töltve (nem merült le), így az nem lehetett a lekapcsolás oka.
    Nem kapcsol be a gép sehogyan.

    Két esetet tudok elképzelni.
    1: meghalt a trafó, ez beégette az alaplapot... ez holnap kiderül, cimbinek ugyanilyen gépe van, elég egyszerű lesz letesztelni a trafót.
    2: elszállt az alaplap(on valami).

    Iszonyat kókány van ebben a gépben, fél köbméter sziloplasztot vakartam már ki... sőt... ilyet még nem láttam. Két réteg powertape közé nyomott szilo, majd úgy beszilózva a gépbe, a videókari fölé, gondolom hőszigetelésnek. nooormális? :F A videókari hűtéséről... rézlapok össze-vissza görbítve, egyik venti ilyen, a másik olyan... billentyűzet háttérvilágításának a fele megy, a másik nem, ezt a diag is mutatja. Illetve mutatta, amíg ment a gép.
    Valaki tett valami szürke lapot a chipsetre is, gondolom hűtés gyanánt. Persze szilóval. Ebből jutott arra a kis fekete izéra is, ami mellett két kondi van, ennek tuti van valami köze a táphoz.

    Nem tudom ki az a barom aki ilyesmit csinál egy géppel (pláne ilyennel), de fejbeba..hatná valaki egy csákánnyal... párszor.
    Azt sem tudom, hogy az előző tulajnak volt-e erről tudomása, de azért ez elég meredek.
    Ha nem tudok vele dűlőre jutni, akkor el fogok gondolkodni egy feljelentésen. Aztán lesz ami lesz, mondjuk pont ez hiányzik a legkevésbé most, de 130ezer, az 130ezer.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák