Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Tubi2 #89847 üzenetére

    add ki bátran, veled van az egész terápiás csoport! ;]
    Flash: az itteniek véleményére jobban adok
    DIGI: mert azt hittem először lokális sebességcsökkenés és azt itt szoktuk először megkérdezni.
    Utána kaptam válaszokat, az már beszélgetés és nem fogom átvinni a szakmaiban, mert az itteniek nagy részét ismerem élőben is
    Egyébként pont innen a fórumból jelentkezett egy DIGIs szakember fél órán belül, aki aznap volt is kint nálam 2x és úgy néz ki megoldotta. Lehet, hogy a "hivatalos" szakmai fórumban még mindig a megoldást keresném.
    A szakmai topikok sokszor elvakultak, szemellenzősök. Sokszor kérdeztem már pl. a monitoros, mobilos, TV-s, Hi-Fi fórumban, aztán a sok billentyűzetverésnek semmi hasznát nem láttam végül, mert tele vannak a szaktopikok beképzelt, burzsuj, sznob, szakbarbár idiótákkal. Tisztelet a kivételnek, csak sajnos nekik van a legkevesebb idejük válaszolni vagy csak simán megunják idővel, hogy harcoljanak az igazukért.
    Az egyik kedvencem, mikor kérdezek egy szaktopikban, ha nincs válasz 1 napon belü, meg is ismétlem 2-3x és napokon keresztül senki válaszra nem méltatja, mert éppen egy másik témát lovagolnak nagy elánnal. Végül megoldja az ember inkább magának vagy csak simán aktualitását veszti.

    capisci?

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák