Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Atomantiii #89401 üzenetére
Nem pontosan ugyanilyet, de leszurhato, fembol keszultet lattam a tociban a lidl-ben. 1 db volt belole.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zolikaDB
veterán
Szintén LIDL, Faraktár, 1db múlt héten.
Urak, tudtok olyan free progit, amivel régebbi 1-2 perces videóimat el tudom forgatni (jobbra-balra)?
Minél egyszerűbb. -
PindurAnna
Közösségépítő
Az ingatlanos azt mondta ennyi a felújítandó. Ha lenne új bejárati ajtó és nyílászáró, meg új konyhaszekrény, akkor 12.5-ért egyből el tudná adni.
(#89392) KőkorSzaki
Az biztos, hogy most nagyon fenn vannak az árak. Én '99-ben vettem 2.8-ért az enyém, persze azóta szinte kibeleztem és folyamatosan újítjuk..Most velem szemben olyan mint az enyém (Csapó utcai 4szobás) 17.2-ért ment el, és nem volt úgy felújítva, mint az enyém.
(#89386) Zola007 A paraszt boltban van teleszkópos, én onnan vettem.
Meg van a filc anyag ha kell gyere érte[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Atomantiii
addikt
-
Tubi2
senior tag
Corsair RAM hűtő - topik lakóknak 1k
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
-
_seth_
veterán
válasz PindurAnna #89406 üzenetére
Csemete, 65m2 3+1 szobás, 1 emeleti 9,7M
Az ingatlanosnak nem lehet akkor nagy érzéke hozzá, amit felsoroltál kb 400e forintból kijönne arra a lakásra és másnap el is adhatná 12,5-ért
Nem túl régiek a google szerint:
"Debrecen, Csemete utca 65 m2 7 800 000 Ft | TITÁN ingatlan ...
www.titaningatlan.hu/index.php?p=adatlap&id=2875
Debrecen, Csemete utca, D-Ny. ... nappali+2 szobás, eredeti, de megkímélt állapotú, mért fűtésű, erkélyes lakás, műanyag nyílászárókkal felszerelve eladó." Elkelt."Eladó panellakás, Debrecen, Csemete utca, 6 900 000 Ft #3776201 ...
www.ingatlantajolo.hu/.../elado+panellakas+debrecen+csemete.../377620...
Debrecenben a Csemete utcán, 10. emeleti, mért fűtéses, 35 m2-es, 1+1 szobás, műanyag nyílászárós, erkélyes lakás közel a belvároshoz, csodálatos ..." Elkelt.Persze emelkedtek az árak, sőt elég őrült árak vannak lakás és albi téren is, de azért érdemes körbenézni. 14-15 misi körül a csemetén vannak 65 nm-es lakások, felújítva, igaz azokat még mindig árulják...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lamiki
senior tag
Kérdezd dudikpal fórumtársat. Ők árulnak leszúró talppal és anélkül is. Garmix BT, Lándzsa utca 2.
tel.: 442-686 Nem tudom, hogy értékesítenek e magán személynek, vagy csak nagyker.[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
xuldar
addikt
válasz _seth_ #89410 üzenetére
Sajnos sok idióta ingatlanos van, és inkább nyomott áron eladják a lakásokat, hogy minél hamarabb meglegyen a jutalék. Aztán jöhet a következő.
Tényleg felhívult a szakma, és nem véletlenül negatív az ingatlanosok általános megítélése.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
PLaci58
addikt
A piacon szoktak ilyet árulni (leszúrható, fém).
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz _seth_ #89410 üzenetére
Halkan megjegyzem az egyik debreceni PH tag édesanyja az ingatlanosunk....
De a kiírt ár irányár...már hárman megnézték, pedig pár napja lett csak hirdetve. De itt nemcsak a lakás árát kell megfizetni, hanem a fekvést is. Óvoda, iskola, orvos, bolt, gyógyszertár ott van a "szájába". Piac, spár, praktiker, főtér, pláza meg 5 perc sétára
400ezerből??? Esetleg silány minőségből...
100ezer csak egy bejárati ajtó, + 2 ablak, meg egy erkélyajtó+ablak, meg konyhabútor...ez nekem sehogy nem jönne ki annyiból...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
_seth_
veterán
válasz PindurAnna #89416 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy lehet arrafelé olcsóbban is venni Magánszemély ismerős 10-ért 65nm-es felújítottat adott el nemrég, abba csak beköltözni kellett, ablakok, ajtó, járólap-laminált, konyha és fürdő is igényesen felújítva.
Persze mindig kérdés, hogy mennyire sürgős eladni, és, hogy a vevőnek mennyire számít az ár, mennyire sürgős neki is a vásárlás. Az árak is ehhez mérhetően szélsőségesek.
Ajtó 100e, 2 ablak + egy erkély kizárt, hogy több lenne mint 200e, konyhaszekrényből sem fér be túl nagy... Még ha nagyon el is szállna a költség akkor is 500-600e megállítja, de jó minőségben kijön jóval olcsóbban is, jó helyről kell rendelni. Máris lenne 2 misi plusz profit és vinnék azonnal
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Borosz
őstag
Ha érdekel valakit 10K-ért egy Kingston V300 120GB-os SSD, ami garis még vagy fél évig az írjon rám.
-
luckyboi82
tag
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #89406 üzenetére
Köszi
Már vettem teleszkóposat.
Ha valaki keres, az
Ázsia Centerben van belőle még 2db
70-120 cmMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Sokszor volt már itt is téma, itt egy jó kis összefoglaló:
-
Keresek szobai erősítőt, amire 4 hangfalat lehet kötni.....
Olcsón jeligére.
Kikötést nem írok, mert hiába, úgyis mindenki azt ajánlja ami neki van.
Lehet beérem egy sima stereoval is. -
atike
nagyúr
Eladó Hp1020-as lézernyomtató. Vista, Win7 és Win10 is alapból ismeri, tökéletesen üzemel (letesztelve). Összesen eddig 3394 ( ) oldal volt nyomtatva vele. Toner állapotot nem tudok mondani, mert azt nem mondja meg magáról, de szép fekete a nyomat... Utángyártott toner 4.000 Ft alatt van amúgy hozzá. 13 000 Ft
Továbbá apróságok:
- 2 db Philips Lightscribe DVD-R 500 Ft (a 2 db együtt)
- 4 db Verbatim Digital Movie DVD+R 1.000 Ft (a 4 db együtt) -
xuldar
addikt
válasz customer114 #89424 üzenetére
Az senkit nem érdekel. A lényeg, hogy elengedd a kocsisort végre, amit ilyen sz@rházi módjára feltartasz
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
customer114
őstag
válasz xuldar #89426 üzenetére
Gondolom egyirányú utcában milyen kocsisor lehet.
(jut eszembe: Böszörményi út-i lámpákat - a Doberdó után kifelé a városból - szokták sokat úgy elkerülni, hogy lemennek a párhuzamos egyirányúba - ahol 30as tábla van, viszont csak 60-al lehet megcsinálni "zöldön belül" azt a pár 100 métert, na itt sokszor lát / hall az ember anyázásokat, ha valaki "tötymörög", szabályosan 30-al)
-
elfelejtette
veterán
válasz customer114 #89427 üzenetére
A másik lámpa kerülés meg a Faraktár utcai Lidl-nél szokott lenni: befordul jobbra a parkoló fele, mert ott nincs lámpa, majd ki is fordul, már a lámpa után.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #89424 üzenetére
hadházi mellékutcáiban amekkora fekvőrendőrök vannak, ott én is majdnem állóra fékezek
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
válasz elfelejtette #89428 üzenetére
Olyan ratyin vált ott a lámpa, és hogy elérd a zöldet a Hajnal sarkon, muszáj így csinálni (kivéve, mikor nem az a program van, és nem nyersz vele egy mp-et se...)
Már írtam a közútnak és az önkormányzati képvisleőnek is, hogy cssnálják már meg a nyamvadt zöldhullámot a 48-as mentén, de nem lehet sajnos, mert van egy gyalogosátkelő ott az orvosnál a Faraktáron, és emiatt nem lehet összehangolni a lámpákat. Elképesztő szar duma.... Meg a Létai sarkon forgalomszámlálós a lámpa, és ahhoz igazodik a többi, ahha azért van este 40mp-ig zöld befelé, mikor már nem jön autó 35mp-e... Nincs akarat, ennyi, pedig sokat könnyíthetnének arrafelé a közlekedésen.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
customer114
őstag
Az egy nagyon ge.. gonosz lámpa. 10ből 10szer megfog, ha a Széchenyi felől jössz, ott egy kicsit megértem az autósok leleményességét. És ez nem is szabálytalan, ha jól tudom.
-
Irmscher 353
aktív tag
Ha már lámpa:
kíváncsi lennék, hogy reggelente a legnagyobb dugóban miért kell az addig tökéletesen üzemelő közlekedési lámpákat kikapcsolni, s rendőri irányításra bízni a forgalmat???
Mai példa 7:40 körül a Nagy állomásnál lekapcsolták a lámpát... -
bobace
addikt
válasz customer114 #89432 üzenetére
Csak 10-ből 9x, mert este 6-7 körül végig lehet menni egy hullámban az egészen, akkor tud jól váltani... Vagy később is, ha első vagy a sorban a Hajnal sarkon és 60-nal mész, akkor pont eléred
elfelejtette a másik városba befelé irányról írt. Lefordulni a járműjavító felé felesleges, mert ha levette a kiegészítőt, mindjárt zöld rendesen is.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
elfelejtette
veterán
válasz customer114 #89432 üzenetére
Csak akkor szabálytalan, ha épp csak a két járdaszigetet megkerülve csinálod a manővert, mert akkor záróvonalon hajtasz át. El kellene menni az út feléig, ahol be lehet fordulni az áruház parkolójához, és ott megfordulni, ott már nincs záróvonal.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Dan-szan
senior tag
A Segner tér - Mechwart - Real üzlet környékén van itt olyan akinek Telekomos tv-net előfizuja van? Lejárt a Upc-nél a hűség és lehet váltani kellene,sajnos Digi csak a szomszéd házig jutott el . De a nem erre lakók véleményére is kíváncsi vagyok,ha van hozzáfűzni valójuk jöhet .
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
customer114
őstag
válasz elfelejtette #89435 üzenetére
Régen sokszor jártam arra, a másik kedvenc a BudaiNagyAntal kereszteződés. Ismerős lakik arra, minden nap ott közlekedik. Egyszer meglepődve mesélte, hogy képzeljem zöld volt a lámpa mikor ott jött aznap.
És ez 24/7 is piros. -
atike
nagyúr
Na nem is tudom benne volt-e a listán, de az egyirányú utcából jobb szélről balra kanyarodni akaró idi*ta vezetésre képtelen, közlekedésre alkalmatlan "sofőröktől" minden mentsen meg. Azonnal venném el a jogsiját mindnek. Beáll jobb szélre kirakja az indexet balra és néz ki a fejéből. Az más kérdés, hogy mögüle te már rég mehetnél jobbra, de nem lehet tőle... Hátulról kiabálás, dudakoncert... Erre még kevésbé nem indul... Ki kell szaladni egy 5 percre az embernek, két egyirányú utca is van az útvonalban és mind a kettőnél állni kell, mert tuti van olyan, aki ennyire sem vágja a kreszt... Nagy királyság. Az úttal együtt 10 perces kanyarból így lesz 30...
-
Borosz
őstag
Nektek nincs munkátok?
-
xuldar
addikt
...majd megáll a következő lámpánál. Sokszor látom, hogy a felüljáró felé haladva sokan átmennek még a piroson is, hogy aztán elérjék a MÁV Járműjavító bekötőutcájánál a másik pirosat.
Tegnap a Létairól kanyarodtam volna balra a Vámospércsire, de pirosat kaptunk, az előttem haladó is megállt. Erre egy baromarcú bózbélsapkás hülyegyerek padlógázzal kerül minket balról, hogy elérje a Komáromi Csipkés György térnél a pirosat. Kikanyarodás után még én is megálltam mögötte, annyira nem tudott sietni az istenbarma. Kérdés: Mi van, ha valaki szabályosan jobbra kanyarodik a Létaira a segédzöld miatt? Jól összetöri magát egy ilyen agyatlan suhanc miatt?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Salex1
őstag
Akkor egy ravasz kérdés: Itt lehet balról kanyarodni balra?
-
atike
nagyúr
válasz customer114 #89446 üzenetére
"akkor az onnantól behajtani tilos van?"
Ezt hogy érted?
-
Salex1
őstag
válasz customer114 #89448 üzenetére
És, ha te parkolsz a végén, és esetleg még állnak is mögötted? Záróvonal átlépése vagy onnan kanyarodás marad...
-
sto1911
veterán
Audi A4-ben (2008) kellene reszecskeszurot tisztitani. Tud valaki ajanlani szervizt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest