Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz Sebestyen01 #88913 üzenetére

    Na. Most akkor olyan leszek mint te.
    Sarkítok egy kicsit.
    A 47-es busz végállomástól-végállomásig kilenc (9) perc alatt ér el. Ennyit nem lehet kibírni víz nélkül egy klímás buszon?

    Félre a tréfát, a tipikus menetidő jellemzően a végállomások között félóra körül van a hosszabb járatoknál. Van egy, talán kettő ami hosszabb, és sok rövidebb. Ha idevesszük, hogy a kisgyerekesek, és a végállomástól-végállomásig közepes, vagy hosszú útvonalon közlekedők metszete eléggé kicsi az összlétszámhoz képest akkor kiderül, hogy ez a hiszti vihar a biliben. Ha a szülő tudja, hogy menni fognak, akkor számoljon azzal, hogy lesz egy olyan negyedóra amikor bizony nem lehet inni adni a gyereknek. Itassa meg a megállóban, vagy még otthon. Ez lenne az elv. (Nem leszek vele népszerű) Viszont esetünkben baromira nem egy gyerekről volt szó hanem egy felnőtt, teljesen kifejlett, vélhetően nem hülye (bár mivel újságíró ezzel lehet vitába szállnak páran) szavazati joggal rendelkező felnőttről. Sajtótájékoztatóra ment, pesti, azaz vélhetően a Nagyállomáson szállt fel. Saccra az Agorába mehetett, tegnap ott volt nagyobb konferencia. Ha a Kartács utcai megállóban száll le akkor az ha tartották a menetidőt mindösszesen 19 perc. Tényleg kiszáradásig utaztatták.

    De ebben a mai világban ez kell. Utáld a rendőrt mert nem hagy gyorshajtani, utáld a kallert, mert nem hagy bliccelni, de eszedbe ne jusson tenni valamit bármilyen minimális szabálykövető magatartásért. (Írom ezt úgy, hogy az értelmetlen szabályokat utálom)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák