Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    válasz Fricu #84242 üzenetére

    Igaz amit írtál kivéve hogy laborban mérhető a paszták közötti hövezetö tényező. Ezt azonnal meg is cáfoltad a hozzászólásodban 40-42fok. A pasztát igen is cserélni kell főleg a gyárit. És van értelme a jobb minőségű pasztának. Hosszabb a beszáradási ideje azaz nem kell olyan sűrűn cserélni. A másik az hogy inkább magasabb órajelen jön elő a gyengébb illetve jobb minőségű paszta közötti különbség 3-5Ghz. Én nagyon sok laptopot és aztali gépet pasztáztam újra és mind hozott nem kevés pozitív eredményt (laptopnál volt hogy 20fokot is javult).
    Egyedül a procim kupaktalanításánál nem hozott eredményt sőt 2-3fokot vesztettem az mx4 pasztával de kicseréltem folyékony fém pasztára és az már hozott jó néhány fokot. A lényeg hogy egyenletes és nagyon vékony réteg legyen a proci és hűtő közzé!

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák