Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz atike #79487 üzenetére

    akkor olvas tovább ,mit is fejtettem ki fentebb.

    Nem 90%-os gumikat szoktak leszedni.
    A tulaj se hülye, azokat el tudja adni ő is előre. Annyival nem veszi be többe a kereskedés. Én is eladtam a kocsi alól a 4 kereket, a télivel vitte el az új tulaj júniusban.

    Másrészt meg azért nem hirtelen felindulásból szoktak az emberek autót se beszámíttatni
    Aki márciusban vesz egy garnitúra gumit, kis eséllyel adj el a kocsit 2 hónap múlva.
    Lehet csavarna, de 2 dolog biztos:
    - ritka
    - és akkor is nagyon meg kell nézni, nincs-e elfékezve, megütve. Ezt sokszor szemre nem is látni.
    És akkor utána jön még az, hogy ha nem forgásirányos, akkor jelölve lett-e melyik irányban futott korábban és merre állt be a szövetszerkezet.

    Persze most mondhatjuk, hogy ott vannak a baleset autókról lebontott gumi, meg a "nem tetszik mert hangos ezért veszek másik mert van rá pénzem" gumik, de reálisan nézve a dolgot, kis méretben azért nem éri meg használtat venni, mert nem sokkal olcsóbb, nagy méretben meg azért mert nagy és gyors autóval nagyot lehet borulni a hibás gumi miatt. Meg akinek van pénze 5-ös bmw-re, legyen 300ezer 3 évente gumira is.

    Egy átlag családi autó fenntartása benzinnel együtt évi 350-500 ezer forint. 4 évente venni rá 70-80-ért (ez lebontvaévi 20k) egy garnitúra gumit nem akkora tétel, hogy pont azon kelljen spórolni. Autózni sose volt olcsó.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák