Új hozzászólás Aktív témák

  • xuldar

    őstag

    válasz Scoobyka #62008 üzenetére

    Érdekes, mert tegnap is csak 50e-ért lehetett volna elvinni ugyanúgy, mint ma, viszont ha tegnap sorba rendezte ár szerint a 4S hirdetéseket az érdeklődő, akkor azt láthatta, hogy 45-ért telefon eladó.

    Az általad említett 200-as hirdetésben valószínűleg nem 1db "termékcsomagot" hirdettek, hanem többet. Ezek szerint fel is volt sorolva az ár. Az érdeklődő látja, hogy több termékről van szó, talán sejtheti, hogy nem mind kerül 200e-be egyenként, vagy akár összesen. 1 termék árát lehet kiírni 1db hirdetésbe, ott több volt. Te viszont 1db terméket kínálsz, ami csak az esetleges tartozékokkal együtt vihető el, az érdeklődő pedig a 45-öt látja először. Értékben lehet nem változott semmi a hirdetésedben, ÁRBAN viszont igen, felfelé. A látszólag 45-ért hirdetett telefonod hirtelen 50-be került, ha rákattintott valaki a hirdetésre. Megtévesztő volt? Igen! Na ez a megtévesztés váltotta ki a reakciókat, nem az, hogy önmagában kitettél egy hirdetést. Ha eleve 50-et írsz ki, most nem vitatkozunk. Kevered az okot és az okozatot. Egy esetben nem lett volna megtévesztő, ha 1Ft-ért hirdeted, mert arról mindenki tudja (egyezményes), hogy csak a lista elejére hozás a lényege, valamint hogy az ár alku tárgyát képezi.

    Az utolsó kérdésedre a válasz: Igen, a termék árában történt változás, mert aki rákattintott a hirdetésre, az 45e FT-os árra számított, miközben szembesülnie kellett azzal, hogy valójában 50-ért vihető.

    [ Szerkesztve ]

    Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Új hozzászólás Aktív témák