Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz diablo1984 #45899 üzenetére

    a normális autónak ára van
    hogy ezt mikor értik már meg az emberek.

    egy 10 éves autó pedig még nem a szeméttelepre való, már benne van minden felszereltség amire átlagembernek szüksége van és megfelelő állapotból kiindulva kis odafigyeléssel még 6-8 évig legalább autó egy családnak.
    Egyébként meg mit veszel 1 millából?
    még öregebb Corollat, 10 éves Lianat, széthajtott Octaviat?

    Marad még a Thalia, Almera, Focus, de ezeknél is meg kell nézni alaposan mert a sok paraszt megveszi 2-3 milláért fiatalkorában, de már 2 naposan haverhoz hordja 'okosba', Tesco olajat tölt bele, mínuszokban is indítás után 5 másodperccel már úton van, stb.

    Én családi autót nem is mernék 1,5 millió alatt megcélozni. Az a kategória, amire azt mondom, hogy már nyugodt szívvel lehet keresgélni normális vételek után és nem a fehér hollóra várni.
    Láttam már pár 10 éves autót, amit nem cserélnék el némely 3-4 évesre. Szörnyülködök eleget a lakótelepi parkolóban, hogy hogyan bánnak sokan az autókkal pedig még bőven K-s rendszámúak

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák