Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Wayteq X920BT navigációmat eladnám!
[link]Hibátlan állapotban van,doboza,tartozékai megvannak,plusz egy eredeti Wayteq tokot adok még hozzá.
15.000ft
-
sto1911
veterán
Nem tudja valaki az uj Fandangoban KH-s SZEP-kartyaval tudok fizetni?
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45446 üzenetére
töltő minősége? ja, itt nem fos szarrátörni az adatkábel
melyik boltban voltál végül?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45455 üzenetére
velük vigyázz, volt nem 1-2 problémás üzletük... lopott telefont adtak el (új készülékről van szó), stb... nálunk hány meg hány összetört adatkábel van a pult alatt... egytől egyig hulladék mind
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45458 üzenetére
volt valahol videó is róla, valamelyik országos tv-ben
aztán ment a huzavona, hogy ők erről nem tehetnek, ezt nem tudták, a telefont lefoglalták a vevőtől, akkor azok a pénzt követelték vissza, buli volt náluk is"nálunk" nem voltál?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45460 üzenetére
igen? nekem teljesen az rémlik, hogy a FP-ban történtek ezek a dolgok
de lent csak a Samsungos csávó van, nem?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
Olympus VG-150 digitális fényképező
Új, Bontatlan
Garanciával
A csomag tartalma: Gép fekete színben, 2GB SD kárty, gyári bőr tokPanasonic Lumix LS6
Újszerű állapot, kevés expo
Próbagaranciával
Ajándék 2GB kártya és egy tokPhillips PT720 elektromos borotva
Vadonat új, bontatlan
Több darab is van
2év gyártói garanciával, blokkal
Vezeték nélkül is működtethető -
gps76
őstag
válasz sirály69 #45448 üzenetére
Ha kicsit "megfingatod" a G2-t nem kezdi sütni a kezed? Mert nekem ez nem igazán tetszik benne,oké hogy 2.3 GHz,de azért 2013-14-ben olyan telót csinálni aminek szinte forró a hátulja ha használják,azért ne már...
werszomjas: azért megkaptad a kérdésre a választ,egy kis kommenttel..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45463 üzenetére
úgy Samsungos, hogy valami Samus szervizpartner, vagy mi az már
kint is van a cégtáblán egy nagy Samsung logó, emiatt is hivatkoztam így rá... de akkor oké, ott volt buli, nem fentGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Thermaltake
tag
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #45467 üzenetére
én múltkor még csak érdeklődtem a lenti üzletben, de a csóka hozzáállása alapján leírtam a boltot egy életre
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fenergie84
addikt
Megfelelő ajánlat esetén vihető egy Technika 21,6" Lcd tv (HDready), monitor, beépített DVD lejátszóval, távirányító nélkül.
Csatlakozók: Vga, Hdmi, Scart, kompozit, usb (szerintem csak frissítéshez jó). -
törölt tag
válasz rayoliviero #45455 üzenetére
Mert más házat raktak rá. Mit számít? A lényeg az, ami benne van.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 21e.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
ngabor2
nagyúr
Tud valaki ponthegeszteni? Van egy tésztafőzőnk, aminek a füle levált. Kicsit kényelmetlen így használni. Rozsdamentes acélból van (daa-raa kedvéért: emelt korrózióállóságú ), gondolom ez számít.
-
xlalix
tag
Eladó Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2-es alaplap
- nem ment egy percet sem, 1,5 hónapos
- kipróbálható
- 34 hó gari rajtam keresztül
- csere játszik
- ára: 10k -
-
mong08
tag
válasz ngabor2 #45479 üzenetére
Látom nem érted..
Lyukat fúrni a fűlbe.. a fület odatartani a főzőhöz, és a lyukat úgy feltölteni(felhegeszteni), hogy az a főzőt és a fület is összeolvassza...
és utána csiszolás után ugyan úgy néz ki mintha ponthegesztve lenne, de mégsem..[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
hcs57
őstag
válasz #65675776 #45472 üzenetére
A belseje nem azonos, még ha egy cég gyártotta is.. a G2 jobb hangchippel illetve jobb kamerával szerelt, csak néhány eltérés a sok közül... ezért döntöttem a G2 mellett.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
sirály69
őstag
válasz rayoliviero #45449 üzenetére
Tegnap előtt töltöttem fel először. Este 7 kor vettem le a töltőről.
Most 75% a töltöttségi szint...
Tegnap volt pár telefonhívás, 2 fotó, 4G folyamatosan bekapcsolva.
4 email fiók szinkronizálása...Szerver Hosting Debrecenben
-
anonymus89
addikt
Pár cucc amitől megválnék
Chieftec LBX-02B-B-B kiváló állapotban 6 év gari idén ketyeg le
Asus logóval ellátott CD/DVD tok
Kanócok, töltők
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
mong08
tag
Bocsánat,hogy bele vau-vau.. de vannak tápok amik 1A-t is le tudnak adni, és vannak amire rá van írva az 500 mA de még annyit sem tudnak..
Van amelyik olyat produkál, hogy ha töltés közben van a teló akkor rapszodikus hibát produkál az érintő kijelző..
Szóval VAN különbség táp és táp között..Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
-
hcs57
őstag
-
mong08
tag
Már bocs de akkor mi a különbség.. azt mondtad mindegy milyen a töltő.. a telefonban dől el a dolog..
Akkor mindegy milyen a töltő, lehet utángyártott is, hisz az "csak egy kapcsoló üzemű tápegység" én legalábbis így értelmeztem..Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest