Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz diablo1984 #38547 üzenetére

    hazudtak már a szemembe, ott is hagytam.

    ellenben van biztosítós ismerős, csak ő kötelezővel foglalkozik és bizony kifizetésnél nézik hogy személyesen vagy neten, alkusz által lett kötve.

    A mi kárunkra durván 100-al kevesebbet állapítottak volna meg ha a vétkes félnek nem céges biztosítása van, hanem netes kötés magánszemély által. Pedig ugyanaz az autó, ugyanaz a kár, nem mi okoztuk, mégis mi sz.ptuk volna meg ha kispista neten pötyögi be és rákattint a 'legócsóbbat kérem" gombra.

    Kötelezőből és Cascoból is láttam már Allianznál ás Generalinál ugyanarra az autóra internet kalkulátoros szerződést és amit személyesen kötöttünk. Ég és föld a kettő, végül 1-2 telefon után olcsóbban kötöttük meg személyesen és jobb feltételekkel (pl 20e-s önrésszel, avulásmentes térítéssel) mint amit a netes kalkulátor kínált.

    Na pont ezért akarom személyesen csinálni.

    a hitelszerződés megint teljesen más, sokan úgy érezték, hogy tök jó feltételekkel juthatnak anno lakáshoz és a rózsaszín felhő miatt bármit aláírtak volna amit eléjük tolnak, ha kevesebb a kamat. Erről megint lehetne regényt írni, hogy hány ember volt tisztában azzal hogy mit írt alá, illetve mi az az ügyleti kamat, bubor, libor, doktorbubó, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák